Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77070 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 lat Doświadczenie w byciu adminem:Admina miałem już nie nie raz ogarniam amxmodmenu . Ogarniam pluginy to znaczy FTP tez . Znajomość AMXX w skali 1-10:około 9 Staż w cs`ie:Już będzie 6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty!:Zalezy mi na tej posadzie bo dziś rano gram i 2 aimerów gra i rozumię admini też ludzie i do szkoły chodzą ale należy przyjąć tez takich którzy rano będą ogarniać . Mi zależy mam czas dość dużo . Na forum może mało się udzielam ale wymagania spełniam . Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:Około 4-5 h . Wiem że trochę mało ale spróbuję więcej bo szkoła i trzeba dobrze zacząć ... Kontakt:gg 47625245 skype Barteeeek steam chuckskull555 mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 4 Października 2013 #77085 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na Tak. -Aktywny na forum -Aktywny na serwerze -Często przebywa na serwerze TS3 -Miły,pomocny,kulturalny -Steam Myślę, że zasługuje na szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77087 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Tak, na serwerze często, Steam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77094 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK mi sie zdaje ze ogarnie dlatego jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77427 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na NIE pamietam jeszcze przed resetem nie zachowywales sie kulturalnie wobec mnie. Podanie mnie nie przekonuje i niechce mi się wieżyć że masz 16lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77566 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na tak -wiek -steam -kultura -miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77575 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Siema ;] Można Ci dac szanse. Jestem na TAK, Na serverze grasz często, ogarniasz no i jest kulturka. Jedyny minus to Twój wiek, ale póki co COD ma bardzo malo adminow (kazda pomoc ogarnietej osoby sie przyda). Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77603 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi