Kenpachi Zaraki Napisano 4 Października 2013 #76277 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nick: Kenpachi Zaraki Wiek: 16 rocznikowo(kończę 14 października) Data rejestracji na forum: 27 czerwiec 2013 Czas spędzony na forum: 4d 7h 58m 10s Doświadczenie w ocenianiu: Potrafię odróżnić czy gracz jest czysty czy odpalony . Czy ss'y są przerabiane czy czyste. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie przypominam sobie. Dlaczego Ty?: Na forum jestem kiedy tylko siedzę na komputerze , znam się na sprawdzaniu ss'ow i demek ponieważ nie raz byłem na takim stanowisku. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kiedy tylko jestem na kompie , wchodzę też na telefonie . Ciężko określić to w godzinach. Coś od siebie: Siedzę prawie cały czas na ts , postaram się spisać na tym stanowisku jeśli zostanę przyjęty . Proszę o szczere wypowiedzi. Pozdrawiam Ken-chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76278 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na Tak spędza dużo czasu na forum powinien sobie poradzić ken czap ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77076 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na tak, aktywność, raczej ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77078 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja jestem na tak: -ogarnięty -aktywność -czuje,że da rade i spisze się na tej posadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77614 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hmm jestem na TAK :> Jesteś w porządku i wydaje mi się, że sie nadasz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Października 2013 #77799 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na tak, ogarnięty i spędza dużo czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77804 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na tak ! Ogarniesz to na pewno i spędzasz dużo czasu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77970 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja jestem Neutral,bedzie tak jak z adminem na cod zlapiesz focha i odejdziesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77976 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi