Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77413 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To tak, wszędzie w wymogach mamy "- Minimum 30h przegrane na serwerze". I najlepiej moim zdaniem byłoby dodać do wzoru podań taki podpunkt: "Ilość przegranych godzin na serwerze (link do gametracker.com)." Tym samym bez żadnego problemu łatwo sprawdzimy czy dana osoba ma te 30 godzin oraz czy ma choćby taki mały poziom ogaru i potrafi dodać ten link. @edit Można jeszcze jeden podpunkt, ale bardziej edytować. "Steam Tak/Nie, jeśli tak to wrzuć Screena statusu VAC." Jak wiadomo są pewne przypadki osób oszukujących, że Steama mają, a to nie prawda. To jest taki sposób weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77420 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Moza wprowadzić takie zmiany . Myślę ze to dobry pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77423 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja jestem za. Szczególnie za tym drugim punktem, ale pierwszy tez dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77424 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To gametracker może być, przynajmniej nie będzie trzeba szukać, ale ten status VAC to nie jest konieczne, bo admina dostaje się tak czy siak na SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77451 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Podpunkt o GT jak najbardziej za... po co szukać Co do statusu VAC można to dać ale konieczne nie wydaje mi się to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2013 #77482 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Również jestem za pkt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #76836 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie potrzebnie. Sprawdzenie ile gracz ma godzin przegranych zajmuje mniej niż minutę. Co do drugiego, co z tego że oszuka gracz, mówiąc że ma steam, a tak serio go nie ma? Admin jest dodawany na SID więc nie ma możliwości oszukania. Nawet jeżeli uda mu się oszukac, to i tak nie będzie miał admina bo nie ma SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #76555 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem ZA pierwszym punktem. Dlaczego my mamy sprawdzać, czy gracz ma nabite 30h? Niech wrzuci link i udowodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 4 Października 2013 #77533 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Również za 1 podpunktem. Co do 2 to już moim zdaniem zbędne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77548 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Pkt 1 zaakceptowany i wdrożony. Pkt 2 odrzucony. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi