Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]EdeK Adminem?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

- Wchodzenie raz dziennie na forum,  Jest

.

- Posiadanie mikrofonu,   Jest.

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,   Jest.

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym    Pomagam graczom w znajomosci komend.

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,     Myślę, że nie jest źle.

- Minimum 30h przegrane na serwerze, http://www.gametracker.com/player/%5E%5E%20EDEK%20%5E%5E/80.72.43.106:27022/     ---->   72 godzinki.

- Obowiązkowo aktywne konto steam,   Jest

.

- Minimum 16 lat.   Jest

.

Nick

^^ EDEK ^^

:

Jutro 18 :).

Doświadczenie (w byciu adminem):

Byłem administratorem na wielu serwerowniach (nie chcę reklamować, jakby trzeba było to podam na privie), a także miałem włascy serwer DeathRun.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):

7-8/10, bo napewno ktoś mnie czymś zaskoczy :).

Staż w CS-sie:

4 lata     1 non steam a 3 lata steam. Z tym, że tego steama mam od niedawna, ponieważ tamten został mi zhakowany.

Steam / NonSteam: 

Steam

Dlaczego TY .!:

Ponieważ widzę co dzieje się na serwerach. Chce pomóc administracji w ogarnięciu cheaterów i zapewnić graczom miła atmosferę na serwerze. Chciałbym także, żeby więcej osób rozmawiało przez mikro, ponieważ przyjemniej się w tedy gra, co także chcialbym wprowadzic na serwer. Gdy gram a nie ma admina także pojawiają sie cheaterzy, czy też texturki, brak kulturki itp.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:

Bardzo dużo. Na tygodniu zależy jak kończe 2-4 h a na weekendach prawie cały czas.

Kontakt:

GG:

6705025    Steam:

^^ EDEK ^^   Skype:

marek1235  (Na skype bardzo rzadko kiedy jestem).    Oraz Team Speak serwerowni :).

PS.

Na wszystkie negatywne komentarze będę odpowiadał tutaj poprzez edycję.

zielony tylko dla moderatorów - ostrzeżenie // ProSatanek

Hehehe.   "Cziter Na Potęgę" Po pierwsze to Lublin, a po drugie nie mam kasy narazie ;d

Hmm Edward (a raczej Prof3sor) Zmieniłeś nick po  tym jak nie rpzyjeto cie na admina, a teraz sie mscisz za moj komentarz :). Ciekawe za ile ty złożysz podanie na "Edwardzie" :).

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...