Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77373 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 - Wchodzenie raz dziennie na forum, Jest . - Posiadanie mikrofonu, Jest. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Jest. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym Pomagam graczom w znajomosci komend. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Myślę, że nie jest źle. - Minimum 30h przegrane na serwerze, http://www.gametracker.com/player/%5E%5E%20EDEK%20%5E%5E/80.72.43.106:27022/ ----> 72 godzinki. - Obowiązkowo aktywne konto steam, Jest . - Minimum 16 lat. Jest . Nick : ^^ EDEK ^^ Wiek : Jutro 18 . Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem na wielu serwerowniach (nie chcę reklamować, jakby trzeba było to podam na privie), a także miałem włascy serwer DeathRun. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8/10, bo napewno ktoś mnie czymś zaskoczy . Staż w CS-sie: 4 lata 1 non steam a 3 lata steam. Z tym, że tego steama mam od niedawna, ponieważ tamten został mi zhakowany. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ widzę co dzieje się na serwerach. Chce pomóc administracji w ogarnięciu cheaterów i zapewnić graczom miła atmosferę na serwerze. Chciałbym także, żeby więcej osób rozmawiało przez mikro, ponieważ przyjemniej się w tedy gra, co także chcialbym wprowadzic na serwer. Gdy gram a nie ma admina także pojawiają sie cheaterzy, czy też texturki, brak kulturki itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Bardzo dużo. Na tygodniu zależy jak kończe 2-4 h a na weekendach prawie cały czas. Kontakt: GG: 6705025 Steam: ^^ EDEK ^^ Skype: marek1235 (Na skype bardzo rzadko kiedy jestem). Oraz Team Speak serwerowni . PS. Na wszystkie negatywne komentarze będę odpowiadał tutaj poprzez edycję. zielony tylko dla moderatorów - ostrzeżenie // ProSatanek Hehehe. "Cziter Na Potęgę" Po pierwsze to Lublin, a po drugie nie mam kasy narazie ;d Hmm Edward (a raczej Prof3sor) Zmieniłeś nick po tym jak nie rpzyjeto cie na admina, a teraz sie mscisz za moj komentarz . Ciekawe za ile ty złożysz podanie na "Edwardzie" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77379 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Tak. Znam Edka. Ogarnia i jest spokojny. Steam ma Same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77393 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak, często na serwerze, Steam jest, nie widzę minusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77409 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 oczywiście na "TAK" prezentuje dobry poziom gry, nie czituje, steam ma, atmosfera bardzo dobra, da sie z nim pogadac pozartowac na pewno bedzie dobrze sie sprawowal jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77411 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 nadaje się, aktywny, pomocny i jutro pełnoletni więc wiek też odpowiedni to mów gdzie, jutro piątek, zbierze się ekipie MultiHeadową.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77416 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na Tak znam go - steam jest - godziny są - ogólnie wyszstko na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 3 Października 2013 #76867 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Tak -Steam -Aktywność na serwerze -Mikrofon -Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76272 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na wielkie Nie, twoja kultura osobista mnie nie przekonuje. malo widuje cie na forum jak i na serwerze po resecie. Nie wiem czy dasz rade z tą posadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77071 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na Tak;* -Stema -Często na forum i serwerze -Ogarnie+ Znam edka dość długo i on też nbie zna więc nie ma problemu żebyś dostał admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77545 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na Tak -wiek -steam -kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77602 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi