Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77359 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: Frig Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 26luty2013r Czas spędzony na forum: 2d8h25min37s Doświadczenie w ocenianiu: sprawdzałem ssy na forum ale nic nie pisałem, zawsze było dobrze Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie obsługiwałem aczkolwiek wiem, że amxbans jest bardzo intuicyjny i bez większych problemów poradziłbym sobie z jego obsługą. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak bylem za podszywke pod samego sb Dlaczego Ty?: chcialbym pomagac w UnBan Team w sprawdzaniu demek i SS'ów Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-4 h Coś od siebie: Moje spostrzeżenia dotyczące SS'ów zawsze były trafne. Dla relopa sprawdzałem nie tylko ssy z jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77366 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak aktywny myślę że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Października 2013 #77370 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK. Aktywny, ogarnięty. Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Października 2013 #77375 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK, ponieważ jesteś zaangażowany i ale nie jestem pewny twoich spostrzeżeń ponieważ nie ma praktycznie komu robić ss na jb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77388 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak, aktywność, ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77441 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak. Aktywny, ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77426 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK ogarniety, mily i mysle ze da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77428 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK miły ogarniety da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Października 2013 #77431 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na Tak , jest już długo na MH , widać że ogarnia pomaga i można dać mu szanse . ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77463 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Moje zdanie jest takie, aby dać Ci szansę . Na okres próbny i obaczymy czy sobie poradzisz , Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77582 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na tak, z tego co widzę na jailu to jest to ogarnięta osoba i wydaje mi się, że ogarniesz tą funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77586 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK Aktywnosc Doswadczenie male (ale da rade na pewno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77613 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Również jestem na TAK! Ponieważ jesteś swój chłop, miły, ogarnięty, hmm co tu dużo mówić .... Nadasz się :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77643 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na Tak chlopak ogarnia jest spoko i wg chyba ogarnie Powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77808 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na tak koleżka ogarnie posadę jest z nami już długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78039 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na tak, jest długo z nami, aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 6 Października 2013 #78055 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak -Aktywny na forum -Pomocny -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78061 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi