Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77359 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Nick: Frig Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 26luty2013r Czas sp臋dzony na forum: 2d8h25min37s Do艣wiadczenie w ocenianiu:聽sprawdza艂em ssy na forum ale nic nie pisa艂em, zawsze by艂o dobrze Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie obs艂ugiwa艂em aczkolwiek wiem, 偶e amxbans jest bardzo intuicyjny i bez wi臋kszych problem贸w poradzi艂bym sobie z jego obs艂ug膮. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: tak bylem za podszywke 聽pod samego sb Dlaczego Ty?: 聽chcialbym pomagac w UnBan Team w sprawdzaniu demek i聽SS'贸w Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 3-4 h Co艣 od siebie: 聽 Moje spostrze偶enia dotycz膮ce SS'贸w zawsze by艂y trafne. 聽 Dla relopa sprawdza艂em nie tylko ssy z 聽 jb聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77366 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Na tak aktywny my艣l臋 偶e da rade. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77370 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK. Aktywny, ogarni臋ty. Da rade 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77375 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK, poniewa偶 jeste艣 zaanga偶owany i ale nie jestem pewny twoich spostrze偶e艅 poniewa偶 nie ma praktycznie komu robi膰 ss na jb. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77388 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Tak, aktywno艣膰, ogarnie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77441 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Na tak. Aktywny, ogarnia. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77426 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK ogarniety, mily 聽i mysle ze da rade. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77428 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK mi艂y ogarniety da rade. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77431 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Na Tak , jest ju偶 d艂ugo na MH , wida膰 偶e ogarnia pomaga i mo偶na da膰 mu szanse . ;D 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77463 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Moje zdanie jest takie, aby da膰 Ci szans臋 . Na okres pr贸bny i obaczymy czy sobie poradzisz , Powodzenia ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77582 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak, z tego co widz臋 na jailu to jest to ogarni臋ta osoba i wydaje mi si臋, 偶e ogarniesz t膮 funkcje. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77586 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK聽 聽 Aktywnosc聽 聽 Doswadczenie male (ale da rade na pewno) 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77613 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 R贸wnie偶 jestem na TAK! Poniewa偶 jeste艣 sw贸j ch艂op, mi艂y, ogarni臋ty, hmm co tu du偶o m贸wi膰 .... Nadasz si臋 :> 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77643 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak chlopak ogarnia jest spoko i wg chyba ogarnie Powodzenia:D 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 5 Pa藕dziernika 2013 #77808 Udost臋pnij Napisano 5 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak kole偶ka ogarnie posad臋 jest z nami ju偶 d艂ugo. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 #78039 Udost臋pnij Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 Na tak, jest d艂ugo z nami, aktywny . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 #78055 Udost臋pnij Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak 聽 -Aktywny na forum 聽 -Pomocny 聽 -Ogarni臋ty 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 #78061 Udost臋pnij Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi