Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77241 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick:Neymar Jr. / Xaoo` Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Dużo (sami wiecie) Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego TY .!:Chciałbym powrócić na "stare śmieci" chociaż nie dawno się żegnałem, to wiem iż zrobiłem błąd. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h + , a w weekendy 4h+ Kontakt:4UM,GG,TEL,TS3 Proszę o danie mi drugiej szansy, każdy popełnia błędy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77259 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Oczywiście,że jestem na tak ogarnia i da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77873 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co prawda na forum jestem od niedawna, na serwerze jestem teraz troche i widze ze czesto jestes i ze sie starasz. Ja jestem na TAK zielony tylko dla moderatorów - upomnienie // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Października 2013 #77890 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na nie, z GameTrackera wynika, że na tym 1 nicku nie grałeś przez cały tydzień czyli chyba, aż tak bardzo Tobie nie zależy na adminie. A na drugim praktycznie to samo troszkę lepsza aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77902 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na NIE miałeś wczesniej admina i zrezygnowales. Zdecyduj sie czy chcesz byc adminem czy NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77908 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na tak . Edward każdy popełnia błędy i każdy zasługuje na drugą szansę . A jestem przekonany , że ty w 50 % nie podołałbyś tej funkcji tak jak Neymar . - Aktywność - Wiek - Steam - Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 5 Października 2013 #77919 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na Tak. -Ogarnięty,miły,kulturalny -Aktywny na forum -Aktywny na serwerze -Miał admina , ale może zrezygnował z powodów osobistych, ale wrócił - to jest ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2013 #77935 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na swoją drugą szansę musi jeszcze poczekać.Rozmawiałem z kolegą i zrozumiał na czym rzecz polega. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi