Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77236 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: sula Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 24 cze 2013r Czas spędzony na forum: 13h53m38s Doświadczenie w ocenianiu: Duże. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, na serwie miałem perma żebym dal ss, dałem i dostałem ub. ;p (ale to dawno) Dlaczego Ty?: Znam się na tym, wiem ze moja aktywność w ostatnim czasie nie jest zaskakująca, ale już ja poprawiam, i jest już jak było dawniej, czyli jestem cały czas dostępny jak i na serwie tak i na forum. Nie mam zadnych spin z innymi graczami. Jestem adminem i nie było na mnie jeszcze żadnej skargi. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Co jestem na kompie ( a jestem duzo) to siedzę na forum. Nawet jak się uczę czy coś to siedzie na forum. Coś od siebie: Pozdrawiam was bardzo serdecznie i myślę ze dacie mi szanse. Nie zawiedziecie się na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77238 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak wymagania spełnia można dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77248 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak, powinieneś ogarnąc. Post nic nie wnoszący do tematu - Upomnienie. /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77249 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak, sula jest osobą ogarniętą na 100% sobie poradzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Października 2013 #77250 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty Na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77256 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak -ogarnięty -ciekawa osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77269 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na nie popraw aktywność na forum ostatnio nie widuje cie za często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77339 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK Ogarniety (Napewno sobie poradzisz) Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77349 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak. Damian jest ogarnięty, poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77358 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral, mało czasu na forum, ale piszę, że to poprawi + ma duże doświadczenie ( z tego co napisał ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77478 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 U mnie masz bardzo duuuże tak ale popraw z lekka ten czas na forum i po udzielaj się trochę a będzie wspaniale ^^.Wiec takie Neutral z przeważaniem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77434 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem neutral . Nie świecisz ostatnio aktywnością na forum , jeżeli to nadrobisz , będę na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77468 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Spokojnie co do aktywności, już ja poprawiam przez ostatnie dni mnie nie było bo nauka itd ale teraz już jestem cały czas tak jak dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77471 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Znam sule. Ogarnia nadaje się Wymagania spełnia Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77472 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jetsem na TAK popraw tylko aktywność i bedzie dobrze a co do wymagan to są spełnione w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77608 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Również jestem na TAK! Tylko jest jeden - mianowicie musisz poprawić aktywność na forum :> I będzie wszystko git :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77695 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi