Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77229 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 10-lipiec 13 Czas spędzony na forum: 13h 33m 54s Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo duże . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak , miałem swoją sieć , więc wszystko ogarniam. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Myślę, że nadaję się na tą posadę, jestem ogarnięty oraz mam w tym doświadczenie, nic więcej nie mam do powiedzenia. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: około 1-2h, po dostaniu rangi będę starał poświecić więcej czasu. Coś od siebie: Poprawię swoją aktywność na forum , dajcie szansę a zobaczycie efekty, i nie piszcie , że nie spełniam wymagań, bo nigdzie nie ma tematu z opisanymi wymaganiami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77234 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie nie widze cie wcale na serverze O kurde wielkie sory myslalem ze to podanie o admina na codzie a wiec jestem neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77235 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Sorry, ale nie. Masz za mało spędzonego czasu na forum, postów również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77239 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie nie widze cie wcale na serverze Powiedz mi, co ma serwer do forum? Sorry, ale nie. Masz za mało spędzonego czasu na forum, postów również. I gdzie są wymagania na Ubt? Chyba ważne , że mam doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77266 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie wypowiadaj się w własnym podaniu proszę. Czekamy na resztę głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77338 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem neutral aktywność jako UBT jest ważna a ty masz tylko 14h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Października 2013 #77341 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na nie masz Web Mastera na innej sieci pod innym nickiem i jesteś mało aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77360 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral, bardzo mała aktywnośc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2013 #77364 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral, "Powody wymienione wyżej" Post nic nie wnoszący do tematu- Upomnienie /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77368 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361890 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi