Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77229 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 10-lipiec 13 Czas spędzony na forum: 13h 33m 54s Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo duże . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak , miałem swoją sieć , więc wszystko ogarniam. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Myślę, że nadaję się na tą posadę, jestem ogarnięty oraz mam w tym doświadczenie, nic więcej nie mam do powiedzenia. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: około 1-2h, po dostaniu rangi będę starał poświecić więcej czasu. Coś od siebie: Poprawię swoją aktywność na forum , dajcie szansę a zobaczycie efekty, i nie piszcie , że nie spełniam wymagań, bo nigdzie nie ma tematu z opisanymi wymaganiami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77234 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie nie widze cie wcale na serverze O kurde wielkie sory myslalem ze to podanie o admina na codzie a wiec jestem neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77235 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Sorry, ale nie. Masz za mało spędzonego czasu na forum, postów również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77239 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Cytat Na nie nie widze cie wcale na serverze Powiedz mi, co ma serwer do forum? Cytat Sorry, ale nie. Masz za mało spędzonego czasu na forum, postów również. I gdzie są wymagania na Ubt? Chyba ważne , że mam doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77266 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie wypowiadaj się w własnym podaniu proszę. Czekamy na resztę głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77338 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem neutral aktywność jako UBT jest ważna a ty masz tylko 14h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Października 2013 #77341 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na nie masz Web Mastera na innej sieci pod innym nickiem i jesteś mało aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77360 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral, bardzo mała aktywnośc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2013 #77364 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral, "Powody wymienione wyżej" Post nic nie wnoszący do tematu- Upomnienie /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77368 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361890 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi