Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77185 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: Ultras |Wolczanka| Wiek: 18 Data rejestracji: 28,04.2013 Czas spędzony na forum: 3d 47m 47s Doświadczenie w ocenianiu: Myslę ze jestem w stanie ocenić czy gracz jest czysty , czy też nie . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście miałem własny serwer kiedyś . Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie byłem Dlaczego Ty?: Spędzam dużo czasu na forum , znam się i jestem przygotowany na wszystko . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5 h Coś od siebie: Jestem troszkę śmieszny dużo osób mnie zna Myslę ze dam radę spełnic te wymagania i moje podanie zostanie rozpatrzone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77194 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ultras jestem na tak jako admin cod ogarniasz naprawde i mysle ze tez to ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77196 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak, ogar, aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77198 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Tak masz doświadczenie i ogarniesz tę posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2013 #77217 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Również Tak powody wyżej ;] Post nic nie wnoszący do tematu- Upomnienie /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 3 Października 2013 #77263 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Polecam gościa, wporządku jest, można z nim się dogadać na TS na którym często przesiaduje:) Jestem za... + + + + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77336 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak aktywny myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77356 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak, dużo czasu spędza na forum, żadnych banów. Powinien sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77476 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jako admin dajesz sobie rade bardzo dobrze I jestem w 100% pewny że w UBT dasz sobie rade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77493 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak, wymagania spelnione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 4 Października 2013 #76274 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja jestem na Tak . Ogarnięty ludź , wymagania spełnia , można się dogadać . Ogółem spoko Ultra Włóczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76276 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Myślę że on sobie poradzi jest ogarnięty i aktywny na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77531 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na tak aktywność miły i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77543 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na TAK mam nadzieje że ogarniesz jestes spoko i sympatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77611 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hmm dla ciebie rónież jestem na TAK! Jesteś w porządku, miły, ogarnięty, masz dobry kontakt z nami Adminami jak i z graczami, więc jak najbardziej nadajesz się na to stanowisko. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77977 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi