bydlak Napisano 3 Października 2013 #77122 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Data i godzina:03.10 Godz: 15:03 Nick admina/gracza, który zawinił:Tygrys Dowody:http://speedy.sh/Yraub/Hmm.bmp Świadkowie:Ludzie którzy grali również . Uzasadnienie: Tak więc chcę złożyć skargę na niego ponieważ z tego co mi wiadomo zakazane jest granie klasą zbugowana czy tam ktoś dodał lvl, sam dziś z lvl 30 zrobiło mi się 170 i nie gram nią ponieważ admini banują, teraz nie ma adma i on sobie gra normalnie, Pisałem mu ze za to jest ban a on "Nie ma bana bo wczoraj grałem przy adminie i mnie nie banował" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77442 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A możesz ip podać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77449 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Bez IP nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Na serwerze był dzisiaj reset level`i więc sytuacja się nie powtórzy, gdyż problem bugujących się poziomów został zażegnany. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi