Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77063 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Prosze o zresetowanie mi lvl gdyż nie moge grać premka a leca mi dni a zaplacilem za nia Tak wgl to bug tego expa jest z misji po wykonaniu misji przez 2 rundy dostajemy po 100tys expa , ja tak mialem na 4 klasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77089 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak masz racje z misji bo miałem to samo , Trzeba coś z tym zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77099 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja to tłumaczyłem Consucuente trylko miał to w nosie... P.s Nic nie wymyślam mówiłem ci że gościu ma 200 lvl i sa zbugowane lvl... /i sądzisz, że o tym nic nie wiedziałem? Zastanów się zanim takie kolejne kretyństwo napiszesz. Żeby coś naprawić trzeba znaleźć tego przyczynę. Bez komentarza. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77100 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tiger chociaż byś nie wymyślał. Trułeś gitarę, że raz Ci premium działa a raz nie. Więc nie przeginaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77228 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Sprawa wyjasniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi