Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76949 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam ! Mam pewnien problem. A mianowicie: ludzie, którzy byli w moim klanie cały czas się mnie pytają co się stało, ale i ja chciałbym wiedzieć. Rozumiem był włam na serwer, ale wczoraj po włamie klany działały, a dzisiaj patrze, a klan w rankingu klanów jest, jest 24 członków, ale żaden z nich klanu nie ma.... Wyskakuje mi opcja, że moge sobie załoyżyc klan, ale ja nie chce zakładać od nowa. Ja chce swój stary. I oczekuje odpowiedzi czy klan zostanie mi oddany? Bo nie mam zamiaru dodawac od nowa osób. Z góry dzięki. [align=right]^^ EDEK ^^[/align] [align=right] [/align] Kolor zielony tylko dla moderatorów - ostrzeżenie / ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76958 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nom ja Też już niejestem w klanie niewiem czemu proszę o szybkie naprawienie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 2 Października 2013 #75985 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 raczej nie da się tego naprawić i trzeba wszystko od nowa... Ja np założyłem klan taki jak miałem wcześniej i pokazuje mi że stary klan jest ale tak naprawdę od nowa trzeba nabijać. Trzeba od nowa dążyć do osiągnięcia umiejętności (plusów) które daje klanie i dodawać osoby od nowa - innego wyjścia nie ma. Chyba że komuś to nie odpowiada może zostać wolnym strzelcem lub dojść do klanu który się rozwija:) mam nadzieję że pomogłem pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77414 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dobra temat do zamkniecia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #76988 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi