Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76897 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Na razie nie mam co tego wzoru robić, bo wczoraj normalnie grałem, dziś próbuję wbić no i widnieje napis że zostałem zbanowany, a w amxbans mnie nie ma. Czekam na odpowiedź/wyjaśnienie i pozdrawiam. sid: STEAM_0:0:14406907 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76901 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jaki serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76912 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ah no tak, nie napisałem, dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Października 2013 #77020 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Łączyłeś się pewnie, kilkanaście razy na Serwer [ SLOT ] Połącz -> SLOT -> połącz -> SLOT ->.. itd. I zostałeś uznany za Hmm... Jakiś [ddos], Spróbuj połączyć się Jutro Rano/Południe, poprzez Console. Pewnie chodzi o to co napisał Procentowy . Musisz odczekać , ban powinien sam minąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi