Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76882 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Data i godzina:16:05 Nick admina/gracza, który zawinił:peq Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PeQ. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Zmien klase' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:53442311' [AMXBans] Twoje IP: '89.239.121.225' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:serwer Uzasadnienie:sorry ale to nie moja wina ze gralem rano nie miałem premki a za killa dostawalem 50lvl wbijlem 148 i sobie gram mam prawo jezeli cos nie pasi peq ze go nawet mniejszym o polowe lvl zjade to nie do mnie waty. Jeżeli sa te 200lvl to zrobcie resetart a nie banujecie ja mam ochotę pograc tym 148 i gram nim a nie peq zmien klase bo on rady nie daje. Ty masz 170 to tez zmien klase a nie grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76891 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Upomnialem cie 2 razy grasz zbugowanom klasom pisalem zmien i ciesz sie ze na 5 min bo moglem na dluzej *DEAD* [GLB]Kicer.PAKA NOOBIE : kim,? Kaenn. is joining the Counter-Terrorist force Sorry killed cinek123xd with m4a1 *DEAD* czolem kluszki z makaronem : co ma szkoczek? LOVO`ley D. connected *DEAD* Nie masz glowy do tej gry : co za noobek *DEAD* WampirApokalipsy(Staz) : /klasy LOVO`ley D. dropped LOVO`ley D. has left the game *DEAD* pozdro 600 : zebys ty nie mial ale w morde Lalustygrys23457 dropped Lalustygrys23457 A o to jest kultura Pozdro Dowody:http://speedy.sh/Zh8Hc/cstrike-2013-10-02-16-34-23-14.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76894 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jak bym nagrywał ts3 to byś miał pierwsze miejsce w chamstwie. Napisałem tak bo zagroziłeś mi banem. A i dlaczego okłamałeś administaracje ze masz steam a jednak grasz na ns jakoś nigdy cie na steam nie widzałem a na cod modzie steam to obowiązek.Mam prawo ta klasa grac to nie moja wina tylko serwera ze exp byl 50tys za killa ps to nie jest bugowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #77017 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nagrac mozesz rozmowe lecz nie mozna jej udostepnic innym uzytkownikom bez zgody uczestnikow rozmowy. A po 2 znowu pozdro ty stare dobre czasy wracaja. Jezeli jest zakaz bugowania na serwerze to granie zbugowana klasa/lvlem tez jest karane. //jezeli wypowiadamy sie o jednej klasie to - klasĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Października 2013 #77021 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Za bugowanie klas jest ban . Nie jesteś nowy na serverovni powinieneś to wiedzieć . Myślę, że ban słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 2 Października 2013 #77022 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ban słuszny, kolejnym razem ban będzie dłuższy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi