Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #75806 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kryteria i wzór podania na admina COD Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum + - Posiadanie mikrofonu + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich +/- Może troche jestem nerwowy ale spróbuje to opanować - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze +/- - Minimum 30h przegrane na serwerze + - Obowiązkowo aktywne konto steam + - Minimum 16 lat. + Nick: @!BoGuS!@ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na kilku dd2 i na 1 CoD Modzie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,7 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem ogarnięty potrafię dopomóc innym adminom wyręczyć ich w jakimś zadaniu lub w czymkolwiek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h w zależności od dnia czasami siedzie i po 7h Kontakt: Steam rickygrippo gg: 46113483 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%40%21BoGuS%21%40&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76757 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem na TAK.Wymagania spełnia.Dosyc czesto go widze na serwie .Jeszcze jak bys mogl wstawic link z gametrackera to woogole by bylo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76766 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Na nie bardzo czesto przeklinasz,brak ci kultury.NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76770 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 NA tak steam wiek kultura ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76775 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 BOgus caly czas cie widze na ns jezezli zobacze cie na steam bede na tak. Narazie nie Może mu nie czytać... Ja jestem na tak, znam go z reala, jestem pewien , że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76794 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem na nie .. Jesteś z nami za krótko Nie znam Cię wg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76801 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nie jestem przekonany do cb, nie znamy cie nie wiemy ile masz naprawdę lat. Nigdy nie jestem pewny jak ktos podaje 16 lat w podaniu, jakies tkaie mam przeczucie. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76817 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Na Nie powody wyżej wymienione Wypowiedź nie wnosi nic do tematu bez % LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76850 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Neutral -ani razu nie rozmawialem z toba -nie widzialem ciebie ns ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76852 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jestem na Nie . Również nei jestem przekonana do Ciebie i wątpie że nadasz się na tą funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77183 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie, zdecydowanie brak Ci kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77188 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Osobiście jestem na Nie , rzadko cię widzę te godziny to o niczym nie świadczą. Piszesz ze jesteś w stanie grać 3-4 nie sadze że nawet przez ten cały tydzień nabiłeś 7 godzin. Pograj jeszcze opanuj troszkę słownictwo i będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77233 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie brak mi co do cb pewnosci i brak ci kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Października 2013 #77344 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie jesteś za krótko , przeklinasz . Sama aktywność na serwerze to nie wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77444 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie chce nic mowic, ale mam wrazenie ze tutaj poprzednicy kopjuja od siebie odpowiedzi... Jedna osoba napisze o kulturze, to juz spam tego samego.... Znam Bogusia i jest spox. Jestem na tak. Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77464 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Myslę, że podanie trochę za szybko . Daj się trochę poznać ,wejdź na Ts . A co do kultury się nie wypowiem , ponieważ w mojej obecności zachowujesz się dosyć dobrze. Na tą chwilę na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77467 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361920 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi