Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76690 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Proponuję ją wyłączyć. Wiem, że kilku graczy się o nią wkurza. Sam do nich należę : ) Może by ankietę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Października 2013 #76694 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Moim zdaniem , runda jest okej . Nie zauważyłem , aby komuś się ona nie podobała. , a 60 sek to nie długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76790 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Runda jak najbardziej .Dobra muzyczka do niej;] taka dająca kopa do dalszej gry i jazda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 4 Października 2013 #77086 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja wolę żeby została. Czasami fajnie tak na noże powalczyć i jak kolega wspomniał fajna muzyczka do tego leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77093 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja również jestem za tym, aby runda pozostała. Taka rozgrzewka jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 5 Października 2013 #77988 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja też jestem za tym żeby runda została Bardzo dobrze jest sie rozgrzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #78018 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Lepsza taka rozgrzewka, niż na bronie. Temat według mnie do zamknięcia, bo nikt się nie zgodzi na wyłączenie nożówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78576 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Runda rozgrzewkowa jak najbardziej powinna funkcjonować. Moim zdaniem warto rozpatrzyć zamianę noża na granaty HE - to tylko moje subiektywne odczucie, uwielbiam bitwę na granaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78840 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Oj pan rsn. podrzucił moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Można rozważyć zamianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78859 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Również zgodze sie z rsn. Rozgrzewka na HE byłaby o wiele ciekawsza niz na kosy ;P Jeśli chodzi o samą rozgrzewke, wątpie by była zbedna, poniewaz kazdy ma te 60 sek. zeby ogarnac wszystko przed grą "na powaznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78884 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Myślę by zostało jak jest, można ewentualnie zmienic jeszcze muzyczkę na jakąś inna z powerem nożówka to dobry czas na lotka a poza tym ci którzy nie chcą w niej uczestniczyc przecież nie muszą, mogą stac sobie spokojnie na respie, czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi