Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76687 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Serwer już działa, ale problem polega na tym, że po wybraniu klasy premium ukazuję się komunikat "Nie masz uprawnień, aby używać tej klasy", chciałbym wiedzieć kiedy zostanie to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76688 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Również mam taki problem i jestem ciekaw kiedy zostanie to naprawione.Serwer cały czas sie chrashuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76695 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Mam to samo nie mogę grać premką bo pisze że nie mam uprawnień ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Października 2013 #76700 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Musicie zgłosić się do h@ , aby tak jakby wam je uaktywnił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76703 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 PIsałem do H@ to mi powiedział że każdy tak ma i zbił jak chciałem pogadac jka ja odzyskac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Października 2013 #76706 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Posłuchajcie, baza się rozwaliła więc nawet my Admini nie mamy ani Admina ani swych premek, także H@ zajęli się już tym więc niebawem wszystko będzie git. Myślę, że mogę zamknąć i pozostawić to w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi