Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76475 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Data i godzina: Wykonano 29.09.2013 - 20:29:14 Nick admina/gracza, który zawinił: Oszalaleś? Dowody:http://prntscr.com/1u8z6t [iNFO] Lotto by Multi-Head.pl * Przywileje ustawione *DEAD* W1ADRO : MENDO *DEAD* W1ADRO : . *DEAD* Diablica;* : jutro CaTeR |OP| killed Oli with awp Intel killed LoF| Toster Jezusa with awp FryceK killed Intel with ak47 Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 *DEAD* W1ADRO : JUTRO TO KURWA 10 METROW POD ZIEMIA BEDZIESZ *DEAD* W1ADRO : NIE SLOWA TYLKO WH OFF LoF| Toster Jezusa (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* Mefisto : catero wh *DEAD* LoF| Toster Jezusa : czemu mnie *DEAD* W1ADRO : OGARNIJ ADMIN TROCHE} Oszalales ? killed ChirurG with m4a1 *DEAD* Diablica;* : grozby karalne *DEAD* W1ADRO : ? Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje *DEAD* LoF| Toster Jezusa : jak na tak mi szlo akurat *DEAD* W1ADRO : NO TO IDZ NA POLICJE *DEAD* W1ADRO : snake aka stary dropped snake aka stary has left the game [LOTTO] Wpisz /lotto aby zagrac w lotka. [iNFO] Lotto by Multi-Head.pl [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound lub /rs No SKILL I'am MARIO dropped No SKILL I'am MARIO has left the game *DEAD* LoF| Toster Jezusa : jaa *DEAD* LoF| Toster Jezusa : kto mnie zabil ?! Oszalales ? (RADIO): Fire in the hole! TV MultiHead @ disCONNECT.pl connected Nimphomane dropped *** nds. + KOKI<5>@MISTRZ! killed Oszalales ? with a headshot from m4a1 *** TV MultiHead @ disCONNECT.pl has left the game *DEAD* Diablica;* : matka cie zaje3bie,D *** CaTeR |OP| killed nds. with a headshot from awp *** *DEAD* koks : diablica??? Jamal.:|THC|JestemWesolyPiotrek connected Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! Oszalales ? (RADIO): Fire in the hole! CaTeR |OP| (RADIO): Fire in the hole! Killu dropped Killu has left the game Jamal.:|THC|JestemWesolyPiotrek is joining the Terrorist force TV MultiHead @ disCONNECT.pl connected [RoundSound] Teraz gramy: Here Comes The Hotstepper - Evian remix by Yuksek *DEAD*(Terrorist) Pruszkw : "oszalales" ty lajzo, te flesze to se w dupe wsad a nie !!!! TV MultiHead @ disCONNECT.pl has left the game Nimphomane connected PTB: Round ended, checking teams. W1ADRO : HAHA MOJA MATKE NIE OBCHODZI MOJE ZYCIE MAM TROCHE WIECEJ LAT NIZ TY Koribk dropped Nimphomane is joining the Terrorist force W1ADRO : GUWNIE Koribk connected kultura!! koks : a dobrze ssiesz??? Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 KOKI<5>@MISTRZ! killed LoF| Toster Jezusa with m4a1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:50531531' [AMXBans] Twoje IP: '31.1.157.196' [AMXBans] =============================================== Gracze się wyzywają ja nic... ten mi rzucił flesza na twarz to mu napisałem "Ty łajzo w dupe se go wsadź" a ,że chłopak jest adminem to mi bana na 1 h wlepił. Dla mnie jest to nadużycie funkcji admina! Świadkowie: Uzasadnienie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76476 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jak dla mnie to ban słuszny "*DEAD*(Terrorist) Pruszkw : "oszalales" ty lajzo, te wsad a nie !!!!" flesze to se w dupe Admin mógł się poczuć urażony w tej kwestii jak już mówiłem ban słuszny Pozdrawiam Gizmo //Wypowiedź w dziale UbT / +10 / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76479 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Leciały w moim kierunku różne wyzwiska z jego strony więc myślę , że postąpiłem prawidłowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Września 2013 #76481 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dostales bana za obraze admina jakie nadużycie tutaj widzisz ban prawidlowy skarga bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76490 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Napisz mi te " Inne" obraźliwe wyrażenia co do CB napisałem? Komuś zwracasz uwagę za flesza , banujesz a sam rzucasz komuś na twarz! Czyli jak ktoś ma adma to może wszytko , admin za sms śmiech pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Września 2013 #75514 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 masz błędne info bo admin z podania nie za sms ale skad takie placzki jak ty moga wiedziec cokolwiek o sieci czy zasadach panujacych na niej , zlamales regulamin obrazajac gracza/admina dostales bana wydaje mi sie ze dosc proste i nawet osoba twojego pokroju jest w stanie to zrozumiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #75446 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 haha bo ma admina to mu nic napisać nie można... niech rzuca flesze, blokuje a jak ktoś jemu walnie to Ban jaja wielkie jaja nawet gościu nie wie co napisać o moich INNYCH obrazach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Września 2013 #76493 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ban jak najbardziej słuszny , nie umiesz się zachować , wyzywasz , ponoszą Cię emocje . Admin mógł , przez przypadek rzucić flesha zdarza się . A na koniec , Admin nie jest za SmS , na niego trzeba zapracować , jeżeli nie wiesz to nie pisz takich dennych wypowiedzi Skargę zamykam i poczekamy na wypowiedź h@ . Dobranoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76500 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ale nie ma na co czekać. Jeśli ktoś mnie nazwie łajzą również wyrwie bana. Skarga odrzucona bez konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi