Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76475 Napisano 29 Września 2013 Data i godzina: Wykonano 29.09.2013 - 20:29:14 Nick admina/gracza, który zawinił: Oszalaleś? Dowody:http://prntscr.com/1u8z6t [iNFO] Lotto by Multi-Head.pl * Przywileje ustawione *DEAD* W1ADRO : MENDO *DEAD* W1ADRO : . *DEAD* Diablica;* : jutro CaTeR |OP| killed Oli with awp Intel killed LoF| Toster Jezusa with awp FryceK killed Intel with ak47 Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 *DEAD* W1ADRO : JUTRO TO KURWA 10 METROW POD ZIEMIA BEDZIESZ *DEAD* W1ADRO : NIE SLOWA TYLKO WH OFF LoF| Toster Jezusa (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* Mefisto : catero wh *DEAD* LoF| Toster Jezusa : czemu mnie *DEAD* W1ADRO : OGARNIJ ADMIN TROCHE} Oszalales ? killed ChirurG with m4a1 *DEAD* Diablica;* : grozby karalne *DEAD* W1ADRO : ? Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje *DEAD* LoF| Toster Jezusa : jak na tak mi szlo akurat *DEAD* W1ADRO : NO TO IDZ NA POLICJE *DEAD* W1ADRO : snake aka stary dropped snake aka stary has left the game [LOTTO] Wpisz /lotto aby zagrac w lotka. [iNFO] Lotto by Multi-Head.pl [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound lub /rs No SKILL I'am MARIO dropped No SKILL I'am MARIO has left the game *DEAD* LoF| Toster Jezusa : jaa *DEAD* LoF| Toster Jezusa : kto mnie zabil ?! Oszalales ? (RADIO): Fire in the hole! TV MultiHead @ disCONNECT.pl connected Nimphomane dropped *** nds. + KOKI<5>@MISTRZ! killed Oszalales ? with a headshot from m4a1 *** TV MultiHead @ disCONNECT.pl has left the game *DEAD* Diablica;* : matka cie zaje3bie,D *** CaTeR |OP| killed nds. with a headshot from awp *** *DEAD* koks : diablica??? Jamal.:|THC|JestemWesolyPiotrek connected Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! Oszalales ? (RADIO): Fire in the hole! CaTeR |OP| (RADIO): Fire in the hole! Killu dropped Killu has left the game Jamal.:|THC|JestemWesolyPiotrek is joining the Terrorist force TV MultiHead @ disCONNECT.pl connected [RoundSound] Teraz gramy: Here Comes The Hotstepper - Evian remix by Yuksek *DEAD*(Terrorist) Pruszkw : "oszalales" ty lajzo, te flesze to se w dupe wsad a nie !!!! TV MultiHead @ disCONNECT.pl has left the game Nimphomane connected PTB: Round ended, checking teams. W1ADRO : HAHA MOJA MATKE NIE OBCHODZI MOJE ZYCIE MAM TROCHE WIECEJ LAT NIZ TY Koribk dropped Nimphomane is joining the Terrorist force W1ADRO : GUWNIE Koribk connected kultura!! koks : a dobrze ssiesz??? Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 KOKI<5>@MISTRZ! killed LoF| Toster Jezusa with m4a1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Powod: 'Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:50531531' [AMXBans] Twoje IP: '31.1.157.196' [AMXBans] =============================================== Gracze się wyzywają ja nic... ten mi rzucił flesza na twarz to mu napisałem "Ty łajzo w dupe se go wsadź" a ,że chłopak jest adminem to mi bana na 1 h wlepił. Dla mnie jest to nadużycie funkcji admina! Świadkowie: Uzasadnienie :
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76476 Napisano 29 Września 2013 jak dla mnie to ban słuszny "*DEAD*(Terrorist) Pruszkw : "oszalales" ty lajzo, te wsad a nie !!!!" flesze to se w dupe Admin mógł się poczuć urażony w tej kwestii jak już mówiłem ban słuszny Pozdrawiam Gizmo //Wypowiedź w dziale UbT / +10 / LOVO`ley D.
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76479 Napisano 29 Września 2013 Leciały w moim kierunku różne wyzwiska z jego strony więc myślę , że postąpiłem prawidłowo .
jar|luki Napisano 29 Września 2013 #76481 Napisano 29 Września 2013 dostales bana za obraze admina jakie nadużycie tutaj widzisz ban prawidlowy skarga bez sensu
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76490 Napisano 29 Września 2013 Napisz mi te " Inne" obraźliwe wyrażenia co do CB napisałem? Komuś zwracasz uwagę za flesza , banujesz a sam rzucasz komuś na twarz! Czyli jak ktoś ma adma to może wszytko , admin za sms śmiech pozdro
jar|luki Napisano 29 Września 2013 #75514 Napisano 29 Września 2013 masz błędne info bo admin z podania nie za sms ale skad takie placzki jak ty moga wiedziec cokolwiek o sieci czy zasadach panujacych na niej , zlamales regulamin obrazajac gracza/admina dostales bana wydaje mi sie ze dosc proste i nawet osoba twojego pokroju jest w stanie to zrozumiec
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #75446 Napisano 29 Września 2013 haha bo ma admina to mu nic napisać nie można... niech rzuca flesze, blokuje a jak ktoś jemu walnie to Ban jaja wielkie jaja nawet gościu nie wie co napisać o moich INNYCH obrazach ...
LOVASSS Napisano 29 Września 2013 #76493 Napisano 29 Września 2013 Ban jak najbardziej słuszny , nie umiesz się zachować , wyzywasz , ponoszą Cię emocje . Admin mógł , przez przypadek rzucić flesha zdarza się . A na koniec , Admin nie jest za SmS , na niego trzeba zapracować , jeżeli nie wiesz to nie pisz takich dennych wypowiedzi Skargę zamykam i poczekamy na wypowiedź h@ . Dobranoc .
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76500 Napisano 29 Września 2013 Ale nie ma na co czekać. Jeśli ktoś mnie nazwie łajzą również wyrwie bana. Skarga odrzucona bez konsekwencji.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
29 Wrz
9
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 2 posts
LOVASSS 1 post
Popularne Dni
29 Wrz 2013