Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Podanie o admina Cod Mod 800 LVL Kryteria i wzór podania na admina COD45K Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Wzór podania: Nick:Sheen Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):JEst Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie: 3-4 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego TY .!: Byłem już Adminem na Codmodzie. Tak wiem odwaliło mi coś ale chce to naprawić. Chciałbym przeprosić wszystkich i obiecać ze się to nie powtórzy. Znacie mnie sprawowałem się dobrze przemyslałem kilka rzeczy. Mam nadzieje że zasługuje na ostatnią szanse Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: długo 3-4 godziny w weekendy dłużej Kontakt: Steam GG skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na Tak;* -Wiek -aktywność na serwie i forum -zresztą był już adminem i dawał rade więc , a że wpadka mu się zdarzyła każdemu czasem się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Nic do ciebie sheen nie mam ale dopiero wróciłeś i już chcesz z powrotem admina . Odczekaj większy czas. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Bez jaj Sheen. Informowaliśmy Cię o konsekwencjach. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi