bydlak Napisano 29 Września 2013 #76384 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Twój nick podczas gry:bydlaK* Godzina, data zdarzenia:Nie mam pojęcia, jeszcze 40 min temu grałem Mapa:Brak Serwer:Brak STEAM_ID / IP:31.182.85.218 Uzasadnienie- Proszę wycinek z consoli - http://speedy.sh/MqBTA/Ooo.bmp Proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76386 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Spróbuj zrestartować połączenie z internetem jeśli masz taką możliwość (restart routera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2013 Autor #76391 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej to samo, zaznacze ze "IP" mam stałe . PS: Na innych serwerach normalnie mogę grać, oczewiście chodzi mi o inne sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76398 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 W amxbans nie masz bana więc problem leży gdzieś indziej. Prawdopodobnie nie mogłeś dostać się na serwer i często odświeżałeś połączenie za co serwer potraktował to jako ddos i zostałeś zbanowany. Ktoś pisał na forum o tym wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2013 Autor #76399 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Tak dokładnie robiłem tak jak mówisz, serwer był full i ciaglę robiłem retry więc jak mam to teraz naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76401 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 http://multi-head.pl/index.php?/topic/14065-problem-z-only-dd2/ Poczytaj. Czasami to trwa chwilę, czasami godzinę a czasami dzień i dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2013 Autor #76403 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 O ludzie tyle teraz czekać ;( no właśnie również mi wykasowało już wcześniej ip serwa z cs jak i nie mogłem dodać spowrotem więc dlatego robiłem retry albo connect i ip serwera bo nie widziałem czy mogę już wejść czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimZz Napisano 29 Września 2013 #76406 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 IP wykasowało Ci bo próbowałeś się dobić na serwer, albo odświeżałeś go za dużo razy, z reguły trwa to 3 h, kiedyś mialem taki sam problem, ale następnego dnia moglem już ponownie wbić na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2013 Autor #76410 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Skoro nic nie da się zrobić, to cóż trzeba czekać, temat można zamknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi