LOVASSS Napisano 28 Września 2013 #76292 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Kryteria spełnione . Wzór podania: Nick: LOVO`ley D. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: Prawie 2 lata. Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc administracji w ogarnianiu servera . Admini radzą sobie dobrze, ale myślę ,że kolejne ręce do pracy się przydadzą . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy , jak jest czas to więcej . Kontakt:Steam , Ts . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Września 2013 #76293 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem na TAK: -ogarnia -amxx -ma adma na FFA czyli doświadczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76295 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tak mial juz adm ogarnia na pewno da rade bo juz miała adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76301 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem na Tak.Gracz spełnia wymagania i widuję go na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76302 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem na Tak ponieważ gracz spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76313 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Świecisz przykładem. Powodzenie, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 29 Września 2013 #76335 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ogarnia , spelnia wymagania .Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76336 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Na tak. Wszystkie wymagania sa, wspolpraca jest i przyda sie pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76337 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Znam cie troche, ale nie za duzo masz juz tych rang?? Zreszta nasze opinie sie nie licza, bo z gory wiadomo ze dsotanie admina! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76341 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na tak aktywny radzi sobie na FFA więc myślę że i na cod da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76346 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Staszeq to ty jesteś na tak czy nie ?? A co do lovo to nie znam go .. miał tutaj admina ale jest słaby i wg ;o Jestem na NIe !!! Żartuję ;D Jestem na tak ! Lovo to ogarnięta osoba , zna się na rzeczy ;p Widuję go często na serwerze:) I jestem tego pewny że poradzi sobie z odpowiedzialnością jaka dostaje admin podczas otrzymania rangi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76366 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na Wielkie Tak Spelniasz wymagania i przydasz sie jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76368 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na TAk.Spełnia wymagania.Ale nie masz troche za duzo tych obowiazkow >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Września 2013 #76371 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Również jestem na Duże TAK! Ponieważ znam tego botka już dość długo, jest bardzo ogarniętą osobą, która zawsze pomoże w trudnych sprawach, można się z nim pośmiać jak i pobawić , jak najbardziej nadaje się na to stanowisko. Myślę, że tyle powodów starczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 29 Września 2013 #76373 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jestem na Tak. + Ogarnięty + Fajny ;* + Czas + Steam powodów jest więcej ale nie chce mi się wymieniac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 29 Września 2013 #76405 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi