Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76135 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Nick: Pro3esor Wiek: 16 Doświadczenie w byciu adminem: Mam średnie doświadczenie w byciu adminem , więc myślę że sobie sobie poradzę. Znajomość AMXX w skali 1-10: 6/10 Staż w cs`ie: 1,5lat może już być. Steam / NonSteam: Jak najbardziej platforma Steam. Dlaczego Ty!: Chetnie pomagam młodszym graczom w ogarnięciu gry takiej jak Counter-Strike, potrafie zaobserwować czy ktoś ma jakieś wspomagacze typu (AIM,WH,SH) i konsekwetnie ukarać za to. Czas jaki dziennie poświecasz na cs` a: Często jestem widziany na serwerowni. Mam 31 godzin na serwerze. kolor zielony dla moderatorów - ostrzeżenie \ ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76137 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem Na TAK //Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu / Bez % / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76143 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No niech ci będzie duże TAK // Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - bez % /LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Września 2013 #76151 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No ja jestem na nie , nie gram za dużo teraz bo mam problemy ze steamem ale wcześniej jak grałem to mało cie widziałem na serwie. Do tego dochodzi też to że minął zaledwie tydzień od twojego wcześniejszego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76168 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem na Nie - Rzadko widuje cię na serwerze - Nie minął tydzień od ostatniego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76170 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na Nie .Malo widuje cie na serwerze.Minal tydzien od poprzedniego podania.A jeszcze do tych godzin podaj link gametrackera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76181 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Boguś i Tiger wy patrzycie jak ktoś napisze i wy tak samo piszecie żałosne, A co do podania to jestem na Tak;* -Wiek - 30h przegrane i aktywność na forum -Steam Ps. Boguś i Tiger nie patcie co inni piszą tylko dodajcie właśną wypowiedz , co wy własnego mózgu nie macie że piszecie to samo co gracz płetwa aka nurek;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76203 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Koelga, który tutaj startuje na admina, namawia ludzi do skladania pozytynych komentarzy... Lipton ty tak nie pouczaj, bo Prof3sor to twoj kolega i go bronisz... Jakbys takim znawca był to byś adma nie stracił ;p. Co do podania jesten Nieutral, z przychyleniem na "Nie". Grałes tylko po to żeby nabić godziny i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 28 Września 2013 #76210 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 nie minał tydzien od ostatniego podania to po pierwsze po 2gie namawiasz innych na pozytywne na nie!! // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 28 Września 2013 #76211 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi