Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76062 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Twój nick podczas gry: VenoM< Godzina, data zdarzenia: 9:25 Mapa: de_cbble STEAM_ID / IP:"VenoM<" 14504 STEAM_0:0:12613873 0 00:34 22 0 Uzasadnienie: Boob dał mi bana na 3h za "bugowanie klasy", chciałbym się dowiedzieć czym niby tak bugowałem tego speedhackera? grzecznie biegałem z nożykiem, w-t-f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Września 2013 #76063 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Biegałeś z kluczem a nie z nożem dobrze to widziałem poza tym nie masz dowodów że biegałeś z nożem a ja dobrze widziałem że biegasz z kluczem na speedchackerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76065 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 kolego a co to za różnica? w jednej rundzie byłem inżynierem potem zmieniłem klase na speedhackera, broń jako nóż się zbugowała i zostałem z kluczem, to nie bugowanie klasy, tylko bug serwera, pozzatym nie ma różnicy w grywalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Września 2013 #76066 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 a to się zalicza jako bugowanie klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76067 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 to że po zmienie klasy z inżyniera na speedhackera, zupełnie nie z mojej winy miałem klucz zamiast noża? śmieszne, tymbardziej śmieszne że nie ma różnicy w grywalności, nie byłem ani przez to lepszy... proszę o wypowiedź czerwonych, albo UB team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Września 2013 #76069 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jeżeli nie rozumiesz że bugowanie klasy jest zabronione no to nie moja wina że bugujesz -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76072 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 nadal prosze o wypowiedź kogoś kto już powiedzmy goli swój zarost, z 14latkiem rozmowa chyba nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Września 2013 #76074 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja też proszę o wypowiedź kogoś z UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 28 Września 2013 #76083 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ban słuszny. Jak zmieniasz klasę z inżyniera na inna należy zrobić reconnecta. To tyczy się min. czołgisty etc. Po namyśle, dostajesz UB. Nowi gracze nie wiedzą dużo na temat regulaminu cod'a, więc Boob proszę Cię abyś ostrzegał ludzi łamiący regulamin, a później ich karał na tak długi okres czasu. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 28 Września 2013 #76080 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi