Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #75992 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 lat Doświadczenie w byciu adminem:Admina miałem już nie nie raz ogarniam amxmodmenu . Ogarniam pluginy to znaczy FTP tez . Znajomość AMXX w skali 1-10:około 9 Staż w cs`ie:Już będzie 6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty!:Wiem że dopiero 17h przegrane ale dla mnie wystarczająco by poznać serwer i jego graczy jestem raczej lubiany . Chciałbym pomóc wam bo wiem że ogarnę i szansę można mi dać Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:Około 4-5 h . Wiem że trochę mało ale spróbuję więcej bo szkoła i trzeba dobrze zacząć ... Kontakt:gg 47625245 skype Barteeeek steam chuckskull555 mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #75993 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jestem Na Tak -miły -ogarnięty -a te 17 h da się nadrobić ;P Powodzenia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #75998 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jestem na wielkie Nie mało widze cię na serwie. Niemasz 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 27 Września 2013 #75999 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jestem na nie - Brak 30h - Dużo banów co oznacza że nie znasz do końca regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Września 2013 #75101 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 na nie brak godzin i często łamiesz regulamin - popraw się może moje zdanie się wtedy zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Września 2013 #75102 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi