Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75835 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Siema, siema, Mam propozycję , żeby wprowadzić takie coś jak Zakazane perki, tzn. np. Strzelcowi wsparcia zabronić scouta , awp itp .. Możecie tutaj proponować jaki perk, której klasie zabronić. //Kursywa + podkreślenie całej wypowiedzi. Dostałeś już ode mnie pkt w Twoim zleceniu na sygnaturę. Upominam. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75850 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jestem na Nie bo jeżeli perki są zakazane to po co miec np tajemnica kapitana która jest 1/2 na innej klasie. A jak już ktoś sfarci AWP SNIPER to powinien z nim zrobić co mu sie zywnie podoba ;D. Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Września 2013 #75852 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ten pomysł nie przejdzie. Perki są dla każdej klasy, bo jaki to by miał sens? Każda klasa ma swoje plusy i minusy. A perki są dla każdej klasy... lepsze czy też gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75928 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dokladnie jak wyzej. Ten strzelec kucajacy to nie jest jakas mega dobra klasa ale rozumiem ze denerwuje jak siedzi w kacie i kara awp to jest codmod kazdy moze karac jak chce i czym chce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74861 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jestem na Nie wedlug mnie to juz przesada dobrze jest tak jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 29 Września 2013 #76419 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ,, Ten pomysł nie przejdzie. Perki są dla każdej klasy, bo jaki to by miał sens? Każda klasa ma swoje plusy i minusy. A perki są dla każdej klasy... lepsze czy też gorsze." Bad ek' nic dodac nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi