Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75817 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Twój nick podczas grania: [Cs-Maniaki] Nick Godzina, data zdarzenia: 17:45 Oto tak dostałem bana ale to nie była reklama BARDZO PRZEPRASZAM . Pobierałem nowego CS`a i nie zmieniłem nicku na 1 rundę . Mój prawdziwy nick to : ChopinHD . Jestem stałym graczem i bardzo zależy mi na tym serwie . Jeszcze raz PRZEPRASZAM i proszę o ub :cray: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Września 2013 #75818 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Zły dział. /przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Września 2013 #75820 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Daję Ci UB. Haczyk jest taki, że musisz zmienić na swój prawdziwy nick. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi