Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75798 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Twój nick podczas gry: [H]ard[A]s[H]ell Godzina, data zdarzenia: 16:25, 26 września Mapa: Inferno Serwer: Cod-800lvl [align=center]STEAM_ID / IP: [/align] 78.8.219.226 Uzasadnienie : Gram sobie normalnie, zmieniłem klasę z bodajże "Inżyniera" na "Cichego Zabójcę", a tu nagle ban za "BUGOWANIE KLAS", moje pytanie brzmi, jakie bugowanie klas? ..., grałem na Codzie tym pierwszy raz, nie miałem żadnych dodatkowych funkcji na klasie której aktualnie grałem, ale bana otrzymałem, proszę o wyjaśnienia, z góry dziękuję za udzielenie mi pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Września 2013 #75802 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 już kolego Tobie wyjaśniam bugowanie klasy zrobiłeś zmieniając klase z inżyniera na cichego zabójce widać było po nożu a bardziej kluczu u cichego mimo że go nie posiada jako że o tym nie wiedziałeś masz ub ale nie rób tego nigdy więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Września 2013 #75803 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Wyjaśnione, więc.... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi