Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75726 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nick: Marta. Wiek: 19. Doświadczenie (w byciu adminem): Od jakiś 4 lat się tym zajmuję Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Steam 3 lata, NS ok 2 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Lubię grać na tym serwerze, a większosć czasu gram w godzinach nocnych, w ktorych admin jest przydatny bardziej niż w dzień. Na serwerze jest normalna atmosfera i ogarnięci ludzie, także chętnie się tam wraca. Wiem, że sie niektórzy przyczepią do postów i aktywności na forum, ale nie lubię zbędnego spamu i z biegiem czasu to wszystko się zwiększy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Właśnie wracam do gry i normalny czas który spędzam w CSie to ok 3,4 godzin dziennie, z czego połowa, to właśnie godziny nocne Kontakt: Steam:http://steamcommunity.com/id/1928374655647382910/ / GG: 149564 Miałam po tygodniu spróbować jeszcze raz, więc składam, tym razem z nadrobionymi zaległościami http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Marta.&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Września 2013 #75727 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 rzadko bywasz na serwie ale jednak zawsze to coś , informujesz na steam co okazało się pomocne jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Września 2013 #75728 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jestem na TAK gram w nocy na dd2 i sie przyda - wiek + - steam + - kultura + - ts + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75740 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dlaczego TY .!: Lubię grać na tym serwerze, a większosć czasu gram w godzinach nocnych, w ktorych admin jest przydatny bardziej niż w dzień. Z tym się nie zgodzę. ;p Admin jest potrzebny, cały czas tak samo. Jak i rano tak i wieczorem. Dlatego, że rano też gra dużo cziterów. A admini są w szkole. Moim zdaniem wiecej gra adminów wieczorem i nocą. Ale zawsze może sie przydać pomocna dłoń PzDr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 26 Września 2013 #75770 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jestem na tak powody UP // Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu / LOVo`ley D. +10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Września 2013 #75773 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Myślę, że moje zdanie znasz co do Twojej kandydatury. Chcesz być traktowana jak "dziewczynka na posyłki ?" Proszę bardzo, więc jestem na TAK. Pamięć mam bardzo dobrą. Chodzi mi o Twoją skargę na mnie, w której wszystko wyjaśniłaś. http://multi-head.pl/index.php?/topic/11024-skarga-na-admina-bad-ek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75778 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Neutral : - Aktywność na forum i ts'ie poprawiona - Brak 30h http://multi-head.pl/psychoodd2/player.php?id=13666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75781 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 a ja myśle,że się nada co zaszkodzi jej spróbować.Widziałem pare razy i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75784 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jestem na TAK +wiek +steam +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2013 #75882 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi