#RELOP Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75629 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 Imi臋:Adrian Wiek:14,5 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam Don't Waste The Time , GG 39700569 Sta偶 na forum:Gdzie艣 od kwietnia. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej Jest to m贸j 1. raz. Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl:Admin JB 2x , Grafik Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, zawsze co艣 tam mo偶na zobaczy膰 w google albo w s艂owniku. Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: 2 godziny w tygodniu, 3 w weekend. List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany prac膮 w naszej serwerowej redakcji poniewa偶 mam ch臋ci i zapa艂 , jestem znany na serwerowni oraz chcia艂bym spr贸bowa膰 swoich si艂. Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]: 聽 Ja 聽 Varg 聽 聽 聽 Witaj Vargu. 聽 聽 Witaj Adrianie. 聽 聽 聽 Czy zgodzisz si臋 na przeprowadzenie wywiadu? 聽 聽 Oczywi艣cie, 偶e tak. 聽 聽 聽 Przedstaw si臋 napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat. 聽 聽 Moje imi臋 to Dominik, mieszkam na 艣l膮sku a lat mam 21. 聽 聽 聽 A gdzie dok艂adnie mieszkasz? 聽 聽 W Siemianowicach 艢l膮skich. 聽 聽 聽 Siemianowice 艢l膮skie, hmm nigdy nie s艂ysza艂em o tej miejscowo艣ci. Opiszesz gdzie ona si臋 znajduj臋 i co jest tam ciekawego do zwiedzania? 聽 聽 Siemianowice 艢l膮skie znajduj膮 si臋 6 km. od Katowic. Miasto rozwija swoj膮 turystyk臋 w zaskakuj膮co szybkim tempie. Zobaczy膰 mo偶na tutaj nowo otwarty "Park Tradycji" znajduje si臋 on na terenie starej kopalni "Micha艂", ca艂y obiekt znajduje si臋 w maszynowni szybu "Krystyn". Ka偶dy mo偶e przyj艣膰, zobaczy膰 jak wygl膮da艂o 偶ycie codzienne na kopalni, dotkn膮膰 starych kopalnianych narz臋dzi, zobaczy膰 oraz us艂ysze膰 hologram wirtualnego g贸rnika opowiadaj膮cego o historii 艣l膮ska, a prezentacja interaktywna, reaguj膮ca na ruch zwiedzaj膮cych, daje nam mo偶liwo艣膰 poznania starego oblicza Siemianowic 艢l膮skich jak i obecnego jego oblicza. 聽 聽 W samym budynku znajduje si臋 r贸wnie偶 restauracja, w kt贸rej mo偶na spr贸bowa膰 pysznych 艣l膮skich da艅, a na pi臋trze budynku znajduje si臋 kinoteatr, kt贸ry posiada niesamowit膮 akustyk臋. 聽 聽 Kolejnym miejscem wartym zobaczenia jest "Willa Fitznera" kt贸ra oferuje nam mn贸stwo r贸偶nych koncert贸w od muzyki klasycznej po muzyk臋 rozrywkow膮, to wszystko znajduje si臋 w sali licz膮cej 60 miejsc siedz膮cych. Organizowane s膮 tutaj r贸wnie偶 r贸偶nego rodzaju spotkania, wernisa偶e czy warsztaty artystyczne. Mo偶na tak偶e zwiedzi膰 XIX wieczne pomieszczenia wraz z przewodnikiem, moim zdaniem s膮 one niezwykle zachwycaj膮ce. 聽 聽 My艣l臋, 偶e s膮 to g艂贸wne atrakcje Siemianowic, aczkolwiek warto przyjecha膰 samemu i znale藕膰 tutaj co艣 dla siebie, poniewa偶 nie na tym zamyka si臋 urok tego miasta. 聽 聽 聽 Widz臋, 偶e wiele wiesz o swoim mie艣cie.Jakie masz plany na przysz艂o艣膰? 聽 聽 聽 聽 Plany (marzenia) s膮 g艂贸wnie ukierunkowane artystycznie, aczkolwiek ostatnio zaczynam my艣le膰 "racjonalnie" i zaczynam zn贸w dzia艂a膰 w kierunku informatycznym. Marzy mi si臋 zosta膰 muzykiem, pragn臋 tworzy膰 w艂asn膮 muzyk臋, w kt贸rej m贸g艂bym odda膰 ca艂ego siebie i wszystkie swoje odczucia. Kolejnym z moich marze艅, jest zosta膰 fotografem a konkretniej fotoreporterem, fascynuje mnie to w jaki spos贸b mo偶na uchwyci膰 wszystkie emocje na jednej fotografii. My艣la艂em te偶 o zacz臋ciu studi贸w w Krakowie na PWST (Pa艅stwowa Wy偶sza Szko艂a Teatralna), aczkolwiek sam nie wiem co z tego wszystkiego wyniknie. 聽 聽 聽 Co jest twoj膮 inspiracj膮 w tworzeniu muzyki? 聽 聽 Inspiracj臋 czerpi臋 zewsz膮d, g艂贸wnie z g艂臋bi siebie. Muzyka sama tworzy mi si臋 w g艂owie, sam gram jedynie na kilku instrumentach i nie na poziomie zaawansowanym, niestety ze wzgl臋d贸w finansowych nie mog臋 inwestowa膰 sprz臋t. Aktualnie skupiam si臋 g艂贸wnie na grze na perkusji, a muzyk臋 tworz臋 wraz z moim zespo艂em (szukamy wokalisty). Na t膮 chwil臋 zbieram na klawisze, aby m贸c w domowym zaciszu samemu tworzy膰 swoje pierwsze kompozycje, niestety nie jest to tania inwestycja, st膮d odwleka si臋 i odwleka, a pieni膮dze rozchodz膮 si臋 na codzienne 偶ycie. Wracaj膮c do pytania, nie potrafi臋 okre艣li膰 sk膮d si臋 inspiracja bierze, ona po prostu jest, muzyka po prostu jest we mnie i pragn臋 j膮 z siebie uwolni膰, przela膰 na instrument, papier(nuty) i przekaza膰 j膮 ludziom. 聽 聽 聽 No to 偶ycz臋 ci samych sukces贸w. Sk膮d wzi膮艂e艣 pomys艂 na nick ? 聽 聽 聽 Varg Vikernes (Krystian Larsson Vikernes) jest norweskim muzykiem, kompozytorem, wokalist膮, multiinstrumentalist膮, pisarzem, oraz tw贸rc膮 black metalowego projektu "Burzum", w najnowszej p艂ycie odszed艂 od klimatu black metalowego, aczkolwiek zachowa艂 w niej siebie. Tak wi臋c kr贸tko m贸wi膮c, podkrad艂em mu jego pseudonim artystyczny. 聽 聽 聽 No to przyznam, 偶e si臋 nie napracowa艂e艣 nad nickiem.Ile ju偶 jeste艣 muzykiem? 聽 聽 Trudno okre艣li膰 jak d艂ugo nim jestem, moim zdaniem nie 艂atwo jest powiedzie膰 kim jest muzyk i jak si臋 nim zostaje. Muzyka od zawsze gra艂a znacz膮c膮 rol臋 w moim 偶yciu, od ma艂ego pogrywa艂em na zabawkowych organkach siostry, p贸藕niej na gitarze, akordeonie dziadka, oraz innych instrumentach, nigdy nie mia艂em problemu z przyswajaniem oraz nauk膮 gry na nowych instrumentach. Na powa偶nie zacz膮艂em si臋 interesowa膰 muzyk膮 odk膮d jestem na kierunku "Realizacja D藕wi臋ku", a by艂o to rok temu, teraz jestem na drugim roku. 聽 聽 聽 Masz dobre relacje ze swoj膮 kapel膮 i czy masz dziewczyn臋? 聽 聽 聽 Relacje z kapel膮 s膮 w jak najlepszym porz膮dku, my艣l臋 偶e to podstawa w zespole, je艣li chce si臋 cokolwiek razem osi膮gn膮膰 A co do mojej wybranki, to pozna艂em najcudowniejszego cz艂owieka na 艣wiecie, ma na imi臋 Melisa, jest ode mnie 2 lata m艂odsza i 艣wietnie si臋 dogadujemy, mija nam dopiero p贸艂 roku odk膮d si臋 poznali艣my, aczkolwiek nie wydaje mi si臋, aby cokolwiek si臋 mi臋dzy nami zmieni艂o i my艣l臋, 偶e mo偶e by膰 tylko lepiej. 聽 聽 聽 Dobra, przejdzmy mo偶e teraz w 艣wiat wirtualny. Jak zacz膮艂e艣 przygod臋 z CS. 聽 聽 聽 W "CS'a" pogrywa艂em niegdy艣 w gimnazjum, aczkolwiek wtedy gra艂em w inne gry, g艂贸wnie MMORPG. Po d艂ugiej przerwie, dok艂adnie w listopadzie zesz艂ego roku postanowi艂em, 偶e 艣ci膮gn臋 sobie non-steam'a i pogram chwil臋 na jakim艣 serwerze 4fun, tak zacz膮艂em codziennie gra膰 na serwerze zombie nieistniej膮cej ju偶 sieci "cs-community". Po paru dniach szybko zapozna艂em si臋 z administracj膮 i nie widzie膰 kiedy zosta艂em tam H@. Sie膰 niestety pad艂a aczkolwiek (nie na d艂ugo) powsta艂 projekt "Gamerone", niestety nic z tego nie wysz艂o. Tak oto kochany pan ReloP zaci膮gn膮艂 mnie na serwer JB sieci "multi-head" i wysz艂o podobnie jak na "cs-community", nie wiedzie膰 kiedy i jak zosta艂em opiekunem sieci. 聽 聽 聽 Co s膮dzisz o pracy naszych H@ i moderator贸w? 聽 聽 聽 My艣l臋, 偶e H@ staraj膮 si臋 jak najlepiej i robi膮 wszystko aby graczom gra艂o si臋 jak najlepiej. Na prac臋 moderator贸w r贸wnie偶 nie mog臋 specjalnie narzeka膰, zdarza艂y si臋 im wpadki, ale my艣l臋 偶e nie znajdzie si臋 cz艂owieka kt贸ry w 偶yciu nie zrobi艂 g艂upoty. 聽 聽 聽 聽 Kto twoim zdaniem ma najlepsze poczucie humoru na MH? 聽 聽 Nie da si臋 jednoznacznie okre艣li膰 kto, ka偶dy ma inne poczucie humoru, aczkolwiek jednym z najwi臋kszych jajcarzy sieciowych jest gracz o nicku "Verus". 聽 聽 聽 Przejd藕my teraz do serii kr贸tkich pyta艅: 聽 聽 聽 AWP czy SCOUT? 聽 聽 SCOUT. 聽 聽 聽 DD2 czy INFERNO? 聽 聽 DD2. 聽 聽 聽 DZIE艃 czy NOC? 聽 聽 NOC. 聽 聽 聽 RAP czy MUZYKA KLASYCZNA? 聽 聽 MUZYKA KLASYCZNA. 聽 聽 聽 BF2 czy JB? 聽 聽 JB. 聽 聽 聽 Czy na koniec chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰? 聽 聽 Nie wydaje mi si臋 to istotne. 聽 聽 聽 聽 Dobra , dzi臋kuj臋 za udzielenie wywiadu. Pozdrawiam. 聽 聽 Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶, polecam si臋. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75630 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 Wywiad przekonujacy, zachowana poprawna polszczyzna Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75633 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 艁adnie 艂adnie jestem za redaktorem naczelnym bo na razie go nie ma聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75650 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 No powiem Ci ze wywiad 艂adny. Jestem na Tak ;] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75669 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 Dzi臋ki Tobie wiele dowiedzia艂em si臋 o Vargu Jestem jak najbardziej na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75692 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak aczkolwiek s膮dz臋 偶臋 nie powiniene艣 na 偶ywca spisywa膰 wypowiedzi Varg-a. popraw mnie je艣li si臋 myl臋 ale wydaj臋 mi si臋偶e nie skr贸ci艂e艣 jego wypowiedzi tylko by艂o to kopiu-wklej i popraw b艂臋dy. Powiniene艣 edytowa膰 jego wypowiedzi w kr贸tsze tak aby czytelnicy si臋 nie zanudzili poniewa偶 pytanie o jego miasto zanudzi艂o mnie. Ale jednak sam bym nie napisa艂 na pewno lepiej, a czy w zbli偶onym poziomie te偶 jest to w膮tpliwe JEszcze raz Tak. Pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75700 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 No 聽fajny fajny wywiad ciekawe pytania . Jestem na Tak oby wi臋cej takich wywiad贸w milo si臋 je czyta . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Wrze艣nia 2013 #75722 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2013 Bardzo 艂adnie wszystko napisane, zdecydowanie jestem na wielkie TAK! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Wrze艣nia 2013 #75829 Udost臋pnij Napisano 26 Wrze艣nia 2013 jestem na tak bardzo fajny wywiad聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Wrze艣nia 2013 #75845 Udost臋pnij Napisano 26 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak, wywiad jest bardzo 艂adny, polszczyzna zachowana 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Wrze艣nia 2013 #75929 Udost臋pnij Napisano 26 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak , wywiad do艣膰 ciekawy , czekam na wi臋cej. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Wrze艣nia 2013 #75949 Udost臋pnij Napisano 27 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK. Wywiad bardzo mi si臋 podoba聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Wrze艣nia 2013 #75965 Udost臋pnij Napisano 27 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK. 聽 Wywanid bardzo przekonuj膮cy:) 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Wrze艣nia 2013 #76089 Udost臋pnij Napisano 28 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak.Wywiad przeprowadzony bardzo dobrze z poprawn膮 polszczyzn膮 a do tego na forum nie ma Redaktora zwyk艂ego ani Naczelnego. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 28 Wrze艣nia 2013 #76244 Udost臋pnij Napisano 28 Wrze艣nia 2013 R贸wnie偶 jestem na tak, powody wymienione wy偶ej . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Wrze艣nia 2013 #76331 Udost臋pnij Napisano 29 Wrze艣nia 2013 Ja tak偶e jestem na TAK. Wywiad ciekawy. Leci +. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Wrze艣nia 2013 Autor #76569 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2013 Od艣wie偶am! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Pa藕dziernika 2013 #76934 Udost臋pnij Napisano 2 Pa藕dziernika 2013 Wywiad przeprowadzony w miar臋 w porz膮dku, przyda艂by艣 si臋. Tak膮 mam uwag臋 jeszcze, nast臋pnym razem przeprowadzaj wywiady z ciekawymi lud藕mi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi