Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Podanie na redaktora

#RELOP

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋:Adrian

Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam Don't Waste The Time , GG 39700569

Sta偶 na forum:Gdzie艣 od kwietnia.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej Jest to m贸j 1. raz.

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl:Admin JB 2x , Grafik

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, zawsze co艣 tam mo偶na zobaczy膰 w google albo w s艂owniku.

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: 2 godziny w tygodniu, 3 w weekend.

List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany prac膮 w naszej serwerowej redakcji poniewa偶 mam ch臋ci i zapa艂 , jestem znany na serwerowni oraz chcia艂bym spr贸bowa膰 swoich si艂.

Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:

Ja

Varg

Witaj Vargu.

Witaj Adrianie.

Czy zgodzisz si臋 na przeprowadzenie wywiadu?

Oczywi艣cie, 偶e tak.

Przedstaw si臋 napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat.

Moje imi臋 to Dominik, mieszkam na 艣l膮sku a lat mam 21.

A gdzie dok艂adnie mieszkasz?

W Siemianowicach 艢l膮skich.

Siemianowice 艢l膮skie, hmm nigdy nie s艂ysza艂em o tej miejscowo艣ci. Opiszesz gdzie ona si臋 znajduj臋 i co jest tam ciekawego do zwiedzania?

Siemianowice 艢l膮skie znajduj膮 si臋 6 km. od Katowic. Miasto rozwija swoj膮 turystyk臋 w zaskakuj膮co szybkim tempie. Zobaczy膰 mo偶na tutaj nowo otwarty "Park Tradycji" znajduje si臋 on na terenie starej kopalni "Micha艂", ca艂y obiekt znajduje si臋 w maszynowni szybu "Krystyn". Ka偶dy mo偶e przyj艣膰, zobaczy膰 jak wygl膮da艂o 偶ycie codzienne na kopalni, dotkn膮膰 starych kopalnianych narz臋dzi, zobaczy膰 oraz us艂ysze膰 hologram wirtualnego g贸rnika opowiadaj膮cego o historii 艣l膮ska, a prezentacja interaktywna, reaguj膮ca na ruch zwiedzaj膮cych, daje nam mo偶liwo艣膰 poznania starego oblicza Siemianowic 艢l膮skich jak i obecnego jego oblicza.

W samym budynku znajduje si臋 r贸wnie偶 restauracja, w kt贸rej mo偶na spr贸bowa膰 pysznych 艣l膮skich da艅, a na pi臋trze budynku znajduje si臋 kinoteatr, kt贸ry posiada niesamowit膮 akustyk臋.

Kolejnym miejscem wartym zobaczenia jest "Willa Fitznera" kt贸ra oferuje nam mn贸stwo r贸偶nych koncert贸w od muzyki klasycznej po muzyk臋 rozrywkow膮, to wszystko znajduje si臋 w sali licz膮cej 60 miejsc siedz膮cych. Organizowane s膮 tutaj r贸wnie偶 r贸偶nego rodzaju spotkania, wernisa偶e czy warsztaty artystyczne. Mo偶na tak偶e zwiedzi膰 XIX wieczne pomieszczenia wraz z przewodnikiem, moim zdaniem s膮 one niezwykle zachwycaj膮ce.

My艣l臋, 偶e s膮 to g艂贸wne atrakcje Siemianowic, aczkolwiek warto przyjecha膰 samemu i znale藕膰 tutaj co艣 dla siebie, poniewa偶 nie na tym zamyka si臋 urok tego miasta.

Widz臋, 偶e wiele wiesz o swoim mie艣cie.Jakie masz plany na przysz艂o艣膰?

Plany (marzenia) s膮 g艂贸wnie ukierunkowane artystycznie, aczkolwiek ostatnio zaczynam my艣le膰 "racjonalnie" i zaczynam zn贸w dzia艂a膰 w kierunku informatycznym. Marzy mi si臋 zosta膰 muzykiem, pragn臋 tworzy膰 w艂asn膮 muzyk臋, w kt贸rej m贸g艂bym odda膰 ca艂ego siebie i wszystkie swoje odczucia. Kolejnym z moich marze艅, jest zosta膰 fotografem a konkretniej fotoreporterem, fascynuje mnie to w jaki spos贸b mo偶na uchwyci膰 wszystkie emocje na jednej fotografii. My艣la艂em te偶 o zacz臋ciu studi贸w w Krakowie na PWST (Pa艅stwowa Wy偶sza Szko艂a Teatralna), aczkolwiek sam nie wiem co z tego wszystkiego wyniknie.

Co jest twoj膮 inspiracj膮 w tworzeniu muzyki?

Inspiracj臋 czerpi臋 zewsz膮d, g艂贸wnie z g艂臋bi siebie. Muzyka sama tworzy mi si臋 w g艂owie, sam gram jedynie na kilku instrumentach i nie na poziomie zaawansowanym, niestety ze wzgl臋d贸w finansowych nie mog臋 inwestowa膰 sprz臋t. Aktualnie skupiam si臋 g艂贸wnie na grze na perkusji, a muzyk臋 tworz臋 wraz z moim zespo艂em (szukamy wokalisty). Na t膮 chwil臋 zbieram na klawisze, aby m贸c w domowym zaciszu samemu tworzy膰 swoje pierwsze kompozycje, niestety nie jest to tania inwestycja, st膮d odwleka si臋 i odwleka, a pieni膮dze rozchodz膮 si臋 na codzienne 偶ycie. Wracaj膮c do pytania, nie potrafi臋 okre艣li膰 sk膮d si臋 inspiracja bierze, ona po prostu jest, muzyka po prostu jest we mnie i pragn臋 j膮 z siebie uwolni膰, przela膰 na instrument, papier(nuty) i przekaza膰 j膮 ludziom.

No to 偶ycz臋 ci samych sukces贸w. Sk膮d wzi膮艂e艣 pomys艂 na nick ?

Varg Vikernes (Krystian Larsson Vikernes) jest norweskim muzykiem, kompozytorem, wokalist膮, multiinstrumentalist膮, pisarzem, oraz tw贸rc膮 black metalowego projektu "Burzum", w najnowszej p艂ycie odszed艂 od klimatu black metalowego, aczkolwiek zachowa艂 w niej siebie. Tak wi臋c kr贸tko m贸wi膮c, podkrad艂em mu jego pseudonim artystyczny.

No to przyznam, 偶e si臋 nie napracowa艂e艣 nad nickiem.Ile ju偶 jeste艣 muzykiem?

Trudno okre艣li膰 jak d艂ugo nim jestem, moim zdaniem nie 艂atwo jest powiedzie膰 kim jest muzyk i jak si臋 nim zostaje. Muzyka od zawsze gra艂a znacz膮c膮 rol臋 w moim 偶yciu, od ma艂ego pogrywa艂em na zabawkowych organkach siostry, p贸藕niej na gitarze, akordeonie dziadka, oraz innych instrumentach, nigdy nie mia艂em problemu z przyswajaniem oraz nauk膮 gry na nowych instrumentach. Na powa偶nie zacz膮艂em si臋 interesowa膰 muzyk膮 odk膮d jestem na kierunku "Realizacja D藕wi臋ku", a by艂o to rok temu, teraz jestem na drugim roku.

Masz dobre relacje ze swoj膮 kapel膮 i czy masz dziewczyn臋?

Relacje z kapel膮 s膮 w jak najlepszym porz膮dku, my艣l臋 偶e to podstawa w zespole, je艣li chce si臋 cokolwiek razem osi膮gn膮膰 A co do mojej wybranki, to pozna艂em najcudowniejszego cz艂owieka na 艣wiecie, ma na imi臋 Melisa, jest ode mnie 2 lata m艂odsza i 艣wietnie si臋 dogadujemy, mija nam dopiero p贸艂 roku odk膮d si臋 poznali艣my, aczkolwiek nie wydaje mi si臋, aby cokolwiek si臋 mi臋dzy nami zmieni艂o i my艣l臋, 偶e mo偶e by膰 tylko lepiej.

Dobra, przejdzmy mo偶e teraz w 艣wiat wirtualny. Jak zacz膮艂e艣 przygod臋 z CS.

W "CS'a" pogrywa艂em niegdy艣 w gimnazjum, aczkolwiek wtedy gra艂em w inne gry, g艂贸wnie MMORPG. Po d艂ugiej przerwie, dok艂adnie w listopadzie zesz艂ego roku postanowi艂em, 偶e 艣ci膮gn臋 sobie non-steam'a i pogram chwil臋 na jakim艣 serwerze 4fun, tak zacz膮艂em codziennie gra膰 na serwerze zombie nieistniej膮cej ju偶 sieci "cs-community". Po paru dniach szybko zapozna艂em si臋 z administracj膮 i nie widzie膰 kiedy zosta艂em tam H@. Sie膰 niestety pad艂a aczkolwiek (nie na d艂ugo) powsta艂 projekt "Gamerone", niestety nic z tego nie wysz艂o. Tak oto kochany pan ReloP zaci膮gn膮艂 mnie na serwer JB sieci "multi-head" i wysz艂o podobnie jak na "cs-community", nie wiedzie膰 kiedy i jak zosta艂em opiekunem sieci.

Co s膮dzisz o pracy naszych H@ i moderator贸w?

My艣l臋, 偶e H@ staraj膮 si臋 jak najlepiej i robi膮 wszystko aby graczom gra艂o si臋 jak najlepiej. Na prac臋 moderator贸w r贸wnie偶 nie mog臋 specjalnie narzeka膰, zdarza艂y si臋 im wpadki, ale my艣l臋 偶e nie znajdzie si臋 cz艂owieka kt贸ry w 偶yciu nie zrobi艂 g艂upoty.

Kto twoim zdaniem ma najlepsze poczucie humoru na MH?

Nie da si臋 jednoznacznie okre艣li膰 kto, ka偶dy ma inne poczucie humoru, aczkolwiek jednym z najwi臋kszych jajcarzy sieciowych jest gracz o nicku "Verus".

Przejd藕my teraz do serii kr贸tkich pyta艅:

AWP czy SCOUT?

SCOUT.

DD2 czy INFERNO?

DD2.

DZIE艃 czy NOC?

NOC.

RAP czy MUZYKA KLASYCZNA?

MUZYKA KLASYCZNA.

BF2 czy JB?

JB.

Czy na koniec chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰?

Nie wydaje mi si臋 to istotne.

Dobra , dzi臋kuj臋 za udzielenie wywiadu. Pozdrawiam.

Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶, polecam si臋.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem na tak aczkolwiek s膮dz臋 偶臋 nie powiniene艣 na 偶ywca spisywa膰 wypowiedzi Varg-a. popraw mnie je艣li si臋 myl臋 ale wydaj臋 mi si臋偶e nie skr贸ci艂e艣 jego wypowiedzi tylko by艂o to kopiu-wklej i popraw b艂臋dy. Powiniene艣 edytowa膰 jego wypowiedzi w kr贸tsze tak aby czytelnicy si臋 nie zanudzili poniewa偶 pytanie o jego miasto zanudzi艂o mnie. Ale jednak sam bym nie napisa艂 na pewno lepiej, a czy w zbli偶onym poziomie te偶 jest to w膮tpliwe xD

JEszcze raz Tak.

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...