Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75622 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nie wiem czy w dalszym ciągu są to ataki z zewnątrz na serwer ( nie wydaje mi się że tyle dni z rzędu ) , ale po zainstalowaniu dodatkowego pluginu serwer ma na prawdę duże lagi , ciężko jest normalnie grać . Nie wiem czy chodzi o jakość serwera czy o ilość pluginów ale coś przydałoby się zrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Września 2013 #75623 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 dopiero teraz pojawily sie lagi jak serwer siadl a plugin jest od wczoraj i osobiscie zadnych lagow nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75624 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja się nie zgodzę , jak dla mnie od 2-3 dni serwer chodzi fatalnie ale nie wiem czy jest to wina pluginu dlatego pytam Myślę że to ważna kwestia więc dobrze by było to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75626 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 no dzisiaj patrzyłem i ostro lagowało choć wczoraj było w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75638 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Są troche lagi, ale to raczej wynika z ogólnego pingu serwera, nie z ilości zainstalowanych pluginów. Jak dla mnie to lagi byly nieodczuwalne, trwały przez 2,3 min i potem był spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75642 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Lagi w ... Grac się nie da. Co jest z tym serwerem wczoraj było wszystko dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75644 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Lagi w ... Grac się nie da. Co jest z tym serwerem wczoraj było wszystko dobrze ;p Zgadzam się po 5 minutach wyszedłem z serwera , bo nie da się grać jak cię rzuca po całej mapie. Trzeba cierpliwie czekać , aż hosting upora się z problemami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Września 2013 #75649 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nie mamy na to wpływu,trzeba cierpliwie czekać.W celu uniknięcia spamu... /zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi