Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75613 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 z- Wchodzenie raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Spełnione wymagania wraz z mikrofonem Co do tego czy mnie lubią nie wiem jak się wypowiedzą to będę wiedział ^^ Nick: ShizzyNoZooM Wiek: 19 Doświadczenie w byciu adminem: Miewałem na rożnych serwach. Znajomość AMXX w skali 1-10: dajmy 8 Staż w cs`ie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty!: Rzadko Widuje admina na serwerze prócz ProSatanek"a który jak jest oczywiście, to dobrze wykonuje swoja prace ale nie zawsze ma czas.Chciałbym umilić czas gracza i nie pozwalać cziterom psuć gry na serwie. Na Steam jestem prawie zawsze wiec napisać nie jest problem także często grywam na serwie, gdzie niektórzy to potwierdza bo bardzo ich denerwuje swoim graniem. rozumiem gdy wiele osób będzie na NIE ale zawsze trzeba spróbować swoich sił i zgłosić swoją propozycje Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: 5 h średnio czasem mniej czasem więcej Kontakt: gg-11265967 steam-Shizzy fb-https://www.facebook.com/maciej.maciejewski.5011?ref=tn_tnmn skype-lavenhart11// Usuwam nazwy serverów / LOVO`ley D. // Kolor zielony tylko dla moderatorów / Varg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75654 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Na nie nie: -maż 19lat -https://www.facebook.com/jakub.sieradzki.33?fref=ts to dowód sam mnie zaprosił to jest on -nie ładnie kłamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75656 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 NIzeły z niego 19-latek.Na NIE.A na shoutboxie sie tak wypowiadał przemądrzale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75658 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To, że Shizzy ma 19 lat akurat jestem w stanie poświadczyć . Kiepscy z Was detektywi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75663 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Neutral średnio widuje cie na serwerze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75670 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Na nie nie: -maż 19lat -https://www.facebook.com/jakub.sieradzki.33?fref=ts to dowód sam mnie zaprosił to jest on -nie ładnie kłamać O_o nie wiem kogo to profil ale daj se spokoj z wkrecaniem rzadko na serwerze grywam codziennie + mam ponad 45 h przegrane na codzie 800 tak mam 19 lat skonczone Gizmo jak chcesz sie zachowywac jak dzieciak to idz na dwor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75674 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 NIzeły z niego 19-latek.Na NIE.A na shoutboxie sie tak wypowiadał przemądrzale Wierz dzieciom a wyjdziesz na pewno na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75677 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Na TAK, ogarnia i pomaga tylko nie pisz w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Września 2013 #75683 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ShizZy nie pisz w swoim podaniu , każdy ma prawo głosu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75685 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Jesli moge oddac tutaj głos to oczywiście jestem ZA Do nikogo się nie " pluje " , ogarnia CS'a ( tak bardzo że ludzie mówią że na wh gra ) , pomaga słabszym. A na COD'a 800 są potrzebni admini bo widać tylko Boob'a i satanka ^.^ Jeszcze raz ZA Powodzenia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75690 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Sherlock'ow z was nie bedzie ;d. Co do podania to jestem na TAK . 1. Wiek jest. 2. Steam jest. 3. Wymagania są. 4. Ogarnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75694 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Na TAK +wiek +Steam +WYmagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Września 2013 #75774 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi