Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75525 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: 14 Doświadczenie w byciu adminem: Byłem Adminem na wielu serwerach i skarg prawie zero Znajomość AMXX w skali 1-10: 8/10 Staż w cs`ie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: Steam ID: 0:0:74028413 Dlaczego Ty!: Byłem Adminem na wielu serwerach. Gram codziennie na serwie. Mam dobry kontakt z innymi graczami. Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: ok. 2 godzin Kontakt: GG, Skype PS. Dsjcie mi chociaż szanse, bo wiek nie ma tu chyba wielkiego znaczenia a Steam już mam. Chociaż na tydzień próbny i zobaczycie czy się nadaje czy nie. /kolejne podanie składamy minimum po 2 tygodniach. ostrzeżenie /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75535 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Podania skladamy co 2 tygodnie http://multi-head.pl/index.php?/topic/13930-admin-karmazynowa-broda/ a tak pozatym to na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 #75541 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Na nie - Wiek - Podanie co 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 24 Września 2013 #75542 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 -11 banow miales... "skarg prawie zero" - wiek - podanie co 2 tygodnie - wiek kłamiesz w podaniu co pokazałem nie chciało mi się wypisywać za co bany... miedzy innymi za txt i obrazę czyli łamiesz regulamin na NIE proszę o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75547 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi