Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #45793 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Data i godzina: rano 5 :30 23.09.2013 Nick admina/gracza, który zawinił: Boob Dowody:nie posiadam bo zkond ialem wiedziec ze mnie zbanuje Świadkowie:Prosatanek Uzasadnienie: Gdyz bylem gadalem z nimi na ts powiedzialem do admina zalmi cie a on dal mi bana obraza damina i potem darl sie do mikra szatanek muwil zeby mi dal spokoj a on dalej pzdr dla ciebie boob 1.pkt za skargę bez dowodów. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 #45500 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 DrooooPseeA skarga bez dowodu jest nie brana pod uwage -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 #45501 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja i tak uważam że ban był słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #45502 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tak . wiem ale po co sie tak zucasz ta skarga nie jest wsprawie bana tylko ze banujesz a puzniej sie zuczasz dlaczego mnie zbanowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 24 Września 2013 #45681 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 banik z żartem co widać "obraza admina :P" za prawdziwą obrazę byś dostał 3godz.... skarga o bana 5min... więcej czasu poświęciłeś na napisanie jej... i nagrywałeś ponoć rozmowę z ts'a proszę ją wstawić bez przeróbek inaczej skarga bez sensu i będę prosił o 10%, piszesz nie całą prawde:) i po kolejne nie darł się tylko spokojnie rozmawiał, Ty byłeś tam najgłośniejszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 #45678 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Banuje bo to mnie obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 24 Września 2013 #74247 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Zamykam tą bezpodstawną skargę. Dostajesz pkt. ostrzeżenia. Droopseaa jeszcze raz zauważę Twój post, w którym jest "zanik" ortografii to dostaniesz ode mnie nagrodę w postaci procentów. Bezcześcisz nasz język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi