Go艣膰 Guest Napisano 23 Wrze艣nia 2013 #64213 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2013 1. Nick na TS:Zgrywek 2. Wiek:15 3. Do艣wiadczenie: 9/10. Bylem 2 razy moderatorem. 4. Mikro(obowi膮zkowe): MAM 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 4-5 godzin. 6. Dlaczego w艂a艣nie ty: Mysle ze ogarne. Bo czasami nie ma zadnego moderatora, ktory rozmawia z graczi, a ja z nimi rozmawiam i ogarniam. 7. Co wprowadzisz na naszego TS:Wszystko co mozliwo. Cos wymysle Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Wrze艣nia 2013 #44270 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2013 Jestem na NIE: 聽 -dawa艂by艣 bany bez powodu 聽 -dajesz info na TS na BF2 聽 -Jak leci kto艣 z TS na BF2 to go nie zabijasz tylko unikasz specjalnie lub udajesz 偶e go nie widzisz 聽 -nie ogarniasz , lecisz na rangi. 聽 -kr贸tko na sieci , du偶o u偶ytkownik贸w Ci臋 nie zna聽 聽 -jedyny plus to to 偶e jeste艣 aktywny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Wrze艣nia 2013 #75441 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2013 [align=center][/align] 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora TS. 聽 聽 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie 聽 聽 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi