Cowboy Napisano 23 Września 2013 #69145 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 1. Nick na TS: Cowboy 2. Wiek: 30 3. Doświadczenie: Nie wiem ale myślę że się sprawdzę 4. Mikro(obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Nie wiem dokładnie ale trochę czasu poświęcam na ts często wbijam 6. Dlaczego właśnie ty: Moim zdaniem bym się przydał teraz mało czasu poświęcan na graniu więcej czasu poświęcam na forum i TS3 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Ja co mogę wprowadzić nom więc to co inni pełna kultura , porządek nom i świetną zabawę organizować jakieś zabawy na TS itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 23 Września 2013 #67966 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Miły -Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #67941 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 na tak //Wypowiedź nie wnosi nic do tematu. Tym razem upomnienie, ale pamiętaj samo "na TAK" nie wystarczy musisz bardziej sprecyzować swoje powody, dla których jesteś na tak bądź na nie. / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #66589 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Na TAK. Ogarnięty, pomocny i bardzo precyzyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75445 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 [align=center][/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora TS. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi