Cowboy Napisano 23 Wrze艣nia 2013 #69145 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2013 1. Nick na TS: Cowboy 聽 2. Wiek: 30 3. Do艣wiadczenie: Nie wiem ale my艣l臋 偶e si臋 sprawdz臋 4. Mikro(obowi膮zkowe): Posiadam 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?:聽 Nie wiem dok艂adnie ale troch臋 czasu po艣wi臋cam na ts cz臋sto wbijam 6. Dlaczego w艂a艣nie ty:聽 Moim zdaniem bym si臋 przyda艂 teraz ma艂o czasu po艣wi臋can na graniu wi臋cej czasu po艣wi臋cam na forum i TS3 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Ja co mog臋 wprowadzi膰 nom wi臋c to co inni pe艂na kultura , porz膮dek nom i 艣wietn膮 zabaw臋 organizowa膰 jakie艣 zabawy na TS itp. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 23 Wrze艣nia 2013 #67966 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK: 聽 -Ogarni臋ty 聽 -Mi艂y 聽 -Pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 23 Wrze艣nia 2013 #67941 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2013 na tak 聽 聽 聽 //Wypowied藕 nie wnosi nic do tematu. Tym razem upomnienie, ale pami臋taj samo "na TAK" nie wystarczy musisz bardziej sprecyzowa膰 swoje powody, dla kt贸rych jeste艣 na tak b膮d藕 na nie. / Neymar Jr. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 23 Wrze艣nia 2013 #66589 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2013 Na TAK. 聽 Ogarni臋ty, pomocny i bardzo precyzyjny.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Wrze艣nia 2013 #75445 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2013 [align=center][/align] 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora TS. 聽 聽 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie 聽 聽 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi