Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75415 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 hahahah, chyba Cie boli typie, ze bede reklamowal jakis server noobski po drugie, zrobil mi jednego screena, wiecej nie mam, jedynie te ktore wstawilem ( to wszystkie jakie mam w folderze strike ). po trzecie, nie jestem Twoim kolegą. a po czwarte, mam neostrate, wiec wole odlaczyc kabelek i zmienic nick. PS. admin to jakis "Badd'ek" czy jak mu tam, no i robcie screeny i nie dawajcie bana bez powodu, lowki : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75416 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ok. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi