Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75283 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 1.Nick z TS: droopseaa 2.Ranga: a opiekun ts lub friend 3.Uzasadnienie prośby: Jestem no "lifem i duzo spendzam czasu na ts jak i w grze denerwujom mnie ludzie kturzy "drom sie do mikrofonu"nie suhajom" nie ogarniajom" i nienawidze ludzi kturzy pszeklinajom ) beka bendzie Z mnie //Dostajesz ode mnie 1 pkt. VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii. Robisz niepotrzebny spam nie znając regulaminu "prośby nadania rang" ( http://multi-head.pl/index.php?/topic/12167-rangi/ ) ,czyli tych rang na pewno nie dostaniesz. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Września 2013 #75292 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoja prośba o rangę na Team Speak została rozpatrzona negatywnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją napisz odwołanie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi