Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75162 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Hm... no to tak. Przed chwilą dostałem bana za kulturę na 1h. Spoko mogę odczekać, nie pali się, ale... Niech mi kolega admin Oszalales? odpowie na proste pytanie. W zdaniu "Gdzie wy kurwa biegacie?" dostrzegasz brak kultury? Czy po prostu szukałeś pretekstu aby mnie zbanować? Skoro coś takiego jest przejawem braku kultury wg Ciebie, to powinieneś zbanować co najmniej pół serwera. Pozdrawiam. BRING ME THE HORIZON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75167 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No samo słowo zawrte w zdaniu mówi o kulturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Września 2013 #75169 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Po pierwsze zły dział, takie skargi piszemy w UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75171 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 //przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75177 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No samo słowo zawrte w zdaniu mówi o kulturze. Na serwerze nie widziałem zakazu używania wulgaryzmów, więc wytłumacz mi to? Bądźmy poważni. Tak jak napisałem wyżej, skoro czepiacie się taki szczegółów, to co najmniej połowa serwera powinna wylecieć. A jak znam życie to każdemu puszczają nerwy. Nadal czekam na odpowiedź admina banującego. Za zły dział sorki, nie ogarnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75181 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Jeśli to była jedyna Twoja wypowiedź o takim zabarwieniu to admina nieco poniosło. Faktycznie na serwerach nie ma zakazu używania wulgaryzmów, jednak jeśli ktoś bez przerwy klnie dostaje bana. Ban natychmiastowy jest za obrażanie któregokolwiek z użytkowników serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 22 Września 2013 #75230 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Oszalałeś? czekamy na Twoją wypowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 24 Września 2013 #75511 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Minęły 2 dni od założenia skargi, a admin nie ma ( jak widać ) zamiaru się wypowiedzieć w sprawie. W takim razie zamykam i proszę H@ o upomnienie admina, bądź ukaranie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi