Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75152 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! CHCIAŁBYM WAM COŚ ZAPROPONOWAĆ. MIANOWICIE; dodanie kogoś/czegoś takiego jak typowy Programer sieci. Miało by to nad nazwą rangi Tech Admin, i tutaj już Wam mówię, że chodzi o mnie:D O mnie? Dlaczego to właśnie o Vicorf'a chodzi, już mówię. Otóż ja (Vicorf) pisze pluginy amxx na zlecenia, otóż gdy nie mam z tym frajdy, a tylko biorę od tego kase, wpadłem na pomysł, aby te oto wszystkie pluginy pisałbym dla Was (Oczywiście za darmo). I chciałbym żeby o to ranga Tech Admin bądź amxx master powstała i służyła Wam użytkownikom. Jeżeli ta ranga powstanie to proponowałbym, aby zrobić dział do czegoś takiego i moderatora tej randze. Takim Tech adminem mógłbym zostać ja Mam serwer 11 slotowy i można by go wykorzystać na zasadzie sprawdzania poprawności pluginów żeby później na serwerach nie robiło crash'y. Wybór należy do Was użytkowników, ale większą moc głosów mają oczywiście CZERWONI. Także liczę na pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Września 2013 #75156 Administrator Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Myślę, że przed rozdaniem jakiejkolwiek rangi musielibyśmy przetestować twojego skilla w tworzeniu pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75165 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Owszem, to było wiadome ale bardziej mi chodziło z tym tematem czyy Wy się zgadzacie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75178 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Pisaliśmy już o tym na PW i znasz moje zdanie. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75352 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 O, a tamtej odp. nie widziałem spk. podeśle Ci wieczorkiem jak będę na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Września 2013 #69648 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ranga przyda się na pewno, a jeśli rzeczywiście jesteś dobry to takową rangę otrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #72551 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Pierwsze trzeba Ciebie przetestować i myślę, że coś z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #67044 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Czemu nie . Ale niech to beda odpowiedzialne osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 #78173 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ciekawy pomysł i na pewno by się przydał , ale tak jak napisał EDEK, jak już przyjmować to odpowiednie osoby które się na tym znają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78176 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wiele wieczorów już minęło a pluginu jak nie miałem tak nie mam. //zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi