Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #74918 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam, w tym temacie chciałem napisać o pewnych niedopatrzeniach na serwerze. A oto one: 1. Ranking. Jest on zbugowany od samego początku istnienia serwera. 2. Klan. Jest tak, że założyłem własny klan i nie mogę w nim nic zorbić bo "Musisz byc liderem klanu"! Mega wkurzające! 3. Nuke. Po użyciu Nuke przez gracza mapa się automatycznie zmienia. To już jest jeszcze bardziej wkurzające! Ile razy miałem tak, że miałem dobry perk i była zmiana mapy przez Nuke. Zróbcie coś z tym, bo przez to serwer jest troche pogoszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75145 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Właśnie czy możecie coś z tym zrobić bo lepiej by było zagrać bez rankingu zbugowanego i @UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75148 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Rnaking nie jest zbugowany, tylko chyba zaliczaja sie do niego osoby tylko ze steamem. To po 1. A po 2 klany maja byc zrobione, co gdzies juz bylo wyajsnione, a po 3 to z Nuek mozna by zmienic. Bo ostatnio sam pod rzad 3 mapki mialem Nuke i rpzez to mapa sie zmienia ;p. Ludzie dobrze nie wylotaja perka a juz zmiana mapy i to na mape niekontrolowana, bo automatycznie samo ja wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75208 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 H@ nie ogarnia niestety FTP i nie wie co jest i nie zamierza nic z tym zrobić . Podobnie jest w klanach że stat z klanu się nie dostaję nie ma co robić spamu bo i tak tego nie naprawaią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75263 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Z punktem pierwszy się zgadzam a z drugim nie mam problemy. Natomiast trzeci jest bezsensu. Chcesz żeby zabrali NUKE bo ty masz dobry perk? Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Września 2013 #57228 Administrator Udostępnij Napisano 23 Września 2013 H@ nie ogarnia niestety FTP i nie wie co jest i nie zamierza nic z tym zrobić . Podobnie jest w klanach że stat z klanu się nie dostaję nie ma co robić spamu bo i tak tego nie naprawaią . Co ma FTP do Pluginu ? Zanim będziesz chciał zabłysnąć, to nie myl pojęć. Klany te były tworzone przez człowieka, który już się tym nie zajmuje i dał mi je w prezencie. Ostatnio pisałem z nim, lecz niestety nie ma teraz czasu. Co do Ciebie Lionblade jak jesteś taki kozak to może sam je napiszesz i naprawisz, lecz wątpię, że coś byś z tym zrobił, więc radził bym się tobie nie udzielać i zamilczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi