Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74739 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 1. Nick na TS:Gizmo|xMiszczu 2. Wiek15 3. Doświadczenie:dobre 4. Mikro(obowiązkowe):Jest 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?:2-3 6. Dlaczego właśnie ty:bo jużZ nie obrażam jestem miły ogarnięty chciałbym pomoc ogarnąć ts 7. Co wprowadzisz na naszego TS:Jak mi coś wpadnie do głowy to zgłosze się do administracji... Prosze danie rangi jednie na próbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74757 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jetsem na TAK. // Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - bez % / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74846 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na tak chociaż ostanio nie za często cie widuje myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #74969 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 A ja jestem na NIE ogromne NIE gracz jest nie kulturalny gizmo pamięta naszą ostatnią rozmowe i Lovo też ją widział wiec NIE ! Dzieciak jest po prostu Bezczelny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75440 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 [align=center][/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora TS. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361850 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator TS3 " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi