Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74736 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 1. Nick na TS:Sheen 2. Wiek 173. Doświadczenie: Duze4. Mikro(obowiązkowe): tak5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: długo 3-4 h6. Dlaczego właśnie ty: Ponieważ często siedzę na ts. Pomogę.7. Co wprowadzisz na naszego TS: Wszystko co potrzebne Obowiązki Moderatora: Nadawanie rang takich jak Zarejestrowana, Zarejestrowany, Gracz LOL, Gracz CS 1.6, Gracz Minecrafta. Dodawanie kanałów prywatnych, Pilnowanie porządku i kultury na kanałach publicznych. Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74743 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na TAK. Często siedzi na TS3, jest miły. Ma problemy z działaniem pod presją, ale to akurat można wyrobić i nie jest to jakimś problemem w sprawowaniu tej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74746 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Spędza sporo czasu na serwerze, można mu dać szansę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74748 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na nie czesto odwala ci a jak cos nie pasuje to klniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 22 Września 2013 #75046 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Jestem na Tak. + Znam Cię myślę że sobie poradzisz + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75453 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 [align=center][/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora TS. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi