Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74736 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 1. Nick na TS:Sheen 2. Wiek 173. Do艣wiadczenie: Duze4. Mikro(obowi膮zkowe): tak5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: d艂ugo 3-4 h6. Dlaczego w艂a艣nie ty: Poniewa偶 cz臋sto siedz臋 na ts. Pomog臋.7. Co wprowadzisz na naszego TS: Wszystko co potrzebne 聽 Obowi膮zki Moderatora: Nadawanie rang takich jak Zarejestrowana, Zarejestrowany, Gracz LOL, Gracz CS 1.6, Gracz Minecrafta. Dodawanie kana艂贸w prywatnych, Pilnowanie porz膮dku i kultury na kana艂ach publicznych. Rozumiem. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74743 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK. 聽 Cz臋sto siedzi na TS3, jest mi艂y. 聽 Ma problemy z dzia艂aniem pod presj膮, ale to akurat mo偶na wyrobi膰 i nie jest to jakim艣 problemem w sprawowaniu tej rangi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74746 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Sp臋dza sporo czasu na serwerze, mo偶na mu da膰 szans臋. 聽 Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74748 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Jestem na nie czesto odwala ci a jak cos nie pasuje to klniesz聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 22 Wrze艣nia 2013 #75046 Udost臋pnij Napisano 22 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak. 聽 聽 聽 + Znam Ci臋 my艣l臋 偶e sobie poradzisz 聽 + Do艣wiadczenie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Wrze艣nia 2013 #75453 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2013 [align=center][/align] 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez Opiekuna TS. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora TS. 聽 聽 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie 聽 聽 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi