Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74734 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nick: Why so serious?; wcześniej ?!! Wiek: 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): miałem admina na 3 innych serwerowniach, bez problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 - znam podstawowe komendy, więcej nigdy mi nie było potrzebne . Staż w CS-sie: około 7 lat, na steamie tylko rok Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Ponieważ spodobała mi się ta sieć i chcę pomóc w jej rozwoju jak tylko mogę, a co za tym idzie chcę być adminem i karać osoby, które na to zasłużą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2h, w weekend 4h lub więcej Kontakt: STEAM_0:0:55540014, gg 8880383, forum. Jeśli będziecie mnie rozliczać z godzin na serwerze to proszę z dwóch nicków podanych na samej górze, łącznie prawie 30h. Nie mam dużo postów na forum, ale przeglądam tematy i jeśli coś mam do powiedzenia to się wypowiadam. Pozdro.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74773 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Na nie, na gametracker nawet znaleść Cie nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Września 2013 #74784 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Grałeś na nicku " ?!!" i z Tego nicku bardzo dobrze Cię pamiętam . Nigdy nie miałem z do Ciebie żadnych zastrzeżeń, jesteś miły, ogarnięty, aktywny na forum jak i na serverze . Na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75008 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Na tak, godziny niemal, ze 30h przegranych, ogarnięty wporządku chłopak, nie ma z nim problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75316 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jak najbardziej TAK ! Dogaduje sie z graczami, nie spina, napewno będzie dobrym adminem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75331 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Na duże tak. Jak gram na serwerze to zawszę go widzę. Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Września 2013 #75673 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Małe zainteresowanie podaniem, więc odświeżam je ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75709 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Jestem na tak, grałem z nim umiał ogarnąć gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75748 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ja równiez na tak. Czesto widuje Cie na serwie. Poza tym zero problemow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 #75780 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi