Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74690 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Twój nick podczas gry: PRYNCYPALKI Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: nuke Serwer: ffa STEAM_ID / IP: 88.156.236.109 Uzasadnienie: dostem bana za czitowanie bez ss, prosze o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74695 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Masz uzasadnienie. Nie przychodź więcej. http://www51.zippyshare.com/v/4684758/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74697 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 dlaczego mam więcej nie wchodzić ? to nie są dowody, gadałem z kumplem na skype który dawał mi info wiem że to niedozwolone ale w tym wypadku musze o tym napisac. Następnym razem rób ss a nie ban za cheaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74699 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Chyba kpisz, celownik ci się przykleił? Bo dobre info było? Szukaj szczęścia gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74701 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Człowieku jesteś żałosny, przyznałem sie do tego że grałem na skype... a ty lepiej naucz sie adminować bo widze że kiepsko z tym u Cb. Nie dasz ub, zrobie 100 reklam i tak je dostane bo szkoda abym przez taka osobe jak ty odchodzil z tej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74720 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi