Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74589 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Chciałbym zgłosić skarge na admina SQN który notorycznie nie czyta u@ anie nie slucha innych osob zajmuje sie tylko grom a olewa wazne sprawy takie jak banowanie osob czitujących itp .!!!!! jEST niekulutralny wobec graczy !!!!!!!!!!! /Skarga bez dowodów - ostrzeżenie. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74591 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 gosciu teraz to mnie obraziles ! prosze administracje o upomnienie dla tego gracza. ja niekulturalny? daj dowod a jak nie masz to przepros a po 2 panowie moderatorzy po raz kolejny skarga na moja osobe bez dowodow prosze zaczac karac tych graczy bo to nudne sie staje. //gdzie jest wzor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74592 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi