Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74431 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Twój nick podczas grania: jAZZ Godzina, data zdarzenia:12-09-2013 g.20:32 Mapa:de_dust2 Serwer:Też chciał bym wiedzieć (albo only dd2 albo ffa) STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 1 : 4767779 ' IP : ' 91.206.96.15 ' Uzasadnienie: Nie wiem z jakiej paki w ogóle te screenshoty ale pomijając to nie podoba mi się sytuacja w której jestem zmuszony żeby koniecznie logować się na jakaś stronę w ciągu 24h... Co to w ogóle ma znaczyć, że nie ma ub z takiego powodu? o.0 Czy to dorośli ludzie prowadzą ten portal czy dzieci... Swoją drogą, gram w tą grę już miliard lat (13? 14? 15? nie pamiętam już nawet, i tak, było to jeszcze 1.0) i nigdy nie używałem cheatów, bo i po co? Żeby oszukiwać samego siebie ? Co mi to da... Wiem, że umiem grać i nie potrzebuję wspomagaczy bo nie o to moim zdaniem w tym chodzi. Tyle w temacie. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74435 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zasady to zasady, dla wszystkich są takie same. Jedyna opcja na UB to zrobienie własnoręcznie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74436 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi