Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74302 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Widziałem na jakimś serwerze kiedyś ciekawy plugin , a mianowicie plugin zabijający - slayujący po zakończeniu rundy / wybuchnięciu paki. Przykładowo : zostało 3 tt i 1 ct. TT kładzie pakę , a ostatni CT kampi w dołku na długiej. Po wybuchnięciu paki CT dostaje automatem slaya. Inny przykład CT broni bsow tak dobrze , że tt nie mogą do końca czasu rundy podłożyć paczki - koniec czasu rundy = slay druzyny tt . Plugin wymuszałby na graczach respektowanie celów mapy i wykonywanie ich za wszelki koszt. Często się zdarza , że ktoś chce zachować np . awp i gdzieś ma wykonywanie celów mapy. Oczywiście slay po końcu rundy nie psyułby statystyk - nie dodawałby deadów. Taka luźna dywagacja oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74304 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 HaHa jestem jak najbardziej za, fajna sprawa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Września 2013 #74308 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 jestes za wszystko tylko zeby przestali kampic czy to bedzie plugin czy skrocenie czasu rundy nie istotne duze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74318 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A co w momencie, kiedy TT podłożyli pakę, a został 1 CT na drugim BS i po prostu nie zdążył dobiec do paki? Slay się nie należy w takim wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74330 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Na nie. Czasami jest tak że jest 1 vs 6/7 i co wtedy? ma isc i próbowac walczyc? Lepiej już żeby zachował to co ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74338 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Marta, akurat tutaj się nie mogę zgodzić. Cele to cele. Unikanie rozbrajania paki nie jest w porządku. A nawet taka dysproporcja wcale nie skazuje na przegraną. Nigdy nie zdobyłaś 6-7 fragów w 1 rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74340 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Głównym celem gry cs - jest wygrać rundę , czy to są zakładnicy czy paka czy vip. Wiec to że ktos jest 1 na 10 jest nieistotne. Niech sam wpisze w konsoli kill jak mu sie nie chce walczyc Apropo tego , że ktos nie zdazy bo jest na drugim bsie -nic to nie zmienia - jego celem jest rozbroic paczke, a to że jest "ciamajda" i znalazl w sie na drugim koncu mapy jest jego bledem i tylko i wylacznie, wiec jak raz zginie to drugi raz nie ruszy sie z bsa :] zamiast ( lazic po respie tt i obiegac, zwiedzac mape). Sytuacja w postaci wgrania tego pluginu wymusi walkę - swiadomosc ze i tak zginiesz spowoduje ze sie ludzie beda wbijac jak kamikadze - chroniąc ''honoru" swojej druzyny - ponioslo nmie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74473 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 haha zajebist* a v_1_o_O normalnie poruszyłeś moje żołnierskie serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Września 2013 #74505 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Plugin bardzo mi sie podoba, jestem za żeby go wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74534 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jestem na nie, czesto na serwerze sa osoby poczatkujace a taki plugin moze ich zniechecic do dalszej zabawy na naszym serwerze, pozatym nie ma tak tragicznie by wprowadzac taki plugin. Admin pospieszy i jest gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 20 Września 2013 #74536 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 DokłAdnie..., wejdzie niedoświadczony gracz i na wstępie dostanie slaya to odrazu go zniechęci, gdy ktoś nie wykonuje celów to spamuje CELE..., jeśli sytuacja się powtarza dostaje slaya, jeśli nadal się ociaga to dostaje bana za cele i to go wkońcu nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74541 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jestem na nie. Jak jest 1/6 i w dodatku poczatkujcy gracz to nie ma szans i szkoda broni. Wezmy przyklad z mixow, nie zawsze idzie sie do paki, tylko czasami sie zachowuje bron. moim zdaniem wystarczy jak admin napisze "cele" czy cos w tym stulu. na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74542 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 U nas graczy nie brakuje, jednych to zniechęci innych zaś na odwrót, plugin bardzo się przyda podczas nie obecności admina, powtórzę to: Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Września 2013 #74580 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Uważacie,że slay'owanie gracza,który zostaje sam przeciwko 7/8 terrorystom jest dobrym rozwiązaniem?Nie wspomnę o tym,że może on już biegać na oparach.Nie przesadzajmy...Graczy powinniśmy tylko i wyłącznie zachęcać,nie zniechęcać.Może on za sobą przyciągać kolejnych grajków,chyba do tego dążymy.Bądźmy wyrozumiali dla raczkujących.Myślę,że zmotywowanie gracza przez admina w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75034 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Plugin ten mozna zmodyfikowac - dodajac np. nie slayowanie jesli ktos sam zostaje na > 5 lub dodac strefy " zdemilitaryzowane" - w okolicach bsow gdzie ktos jak sie stara odbic pake a nie zdazy - nie zostanie zeslayowany. Po za tym według mnie plugin ten moze wiecej osob zachecic do gry na serwerze a nie zniechecic. A po za tym tworzenie na serwerze przedszkola ze slabymi graczami tez mija sie z celem , wiec to ze ktos jest nowy i nie umie np grac - nauczy sie. Zostanie zabity raz czy dwa i sie zacznie ogarniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75044 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Oczywiście że na tak - Plugin wprowadzi w końcu grę ''fair '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Września 2013 #75080 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 jezeli faktycznie idzie to zmodyfikowac jak pisal v 1 oo to juz calkiem idealn y pomysl ustawic na 3 4 graczy ze nie dostanie slaya i finito a jezeli tak wszyscy sa za nie przestrzeganiem celow zniescie to zrobcie z dd2 serwer ffa i bedzie po problemu a upiminanie co runde tych samych graczy mija sie z celem na chwile obecna jest tyle kampienia ze sam czasami wychodze bo nudzi mnie siedzenie na bsie 2:30 min zanim szanowne tt sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #72497 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mam takie samo zdanie jak jar|luki . Cały dzień spędziłem na serwerze i sądzę ,że ten plugin się sprawdzi . Problem kampienia i "zachowania broni" występuje często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2013 #75608 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Proszę o link do pluginu na PW. Jeśli da się w cvar'ach ustawić brak slay w przypadku przewagi liczebnej można będzie go wypróbować. Do tego czasu temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi