Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74170 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Data i godzina:teraz Nick admina/gracza, który zawinił:Karmelek i coś tam dalej Dowody:ss niżej Świadkowie:Ci co wyli na serwerze Uzasadnienie:Admin nie ogarnia banuje za czity po 15-20 minutach gry tej osoby i to jest żałosne gracz chodzi po TXT pisze mu na U@ a on nic dopiero Sheen weszedł i dał bana . Według mnie nie nadaje sie on na adma bo nie czyta u@ tylko gra . http://www16.zippyshare.com/v/83323962/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74171 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Moim zdaniem twoja opinia jest żałosna ponieważ według mnie cała administracja jest ogarnięta i opanowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74173 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Więc Tak. Karmel był AFk a ja wszedłem zobaczyłem jak napisałeś i zbanowałem. Zobaczyłem locosa był txt i poszedł ban. Nie miej pretensji do niego. A po drugie. To wiesz Straszysz nas a to na nic wielkiego się nie przyda. Naprawde nie musisz pisać nam na u@ typu ,,Będzie skarga" ,,Wywalą cię z Admina itp itd. TO jest zbędne naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74172 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 1. Mialem akurat zw, bo mowilem na ts, 2. Gracz został zbanowany 3. Sam chodzisz po TXT, i dostałeś ode mnie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi